Hírforgó

Vasárnapi rövidek

Rövidhírek Szarvas város történéseiből.


Szarvas is segít | A Képviselő-testület április 25.-i döntése értelmében Szarvas város 2000 euró támogatást nyújt a párizsi Notre Dame újjáépítéséhez. További 2000 euró támogatást kapnak városunktól a Srí Lanka-i merényletek keresztény áldozatai, illetve azok családjai. 

Ünnepélyesen is átadták… | … a Képviselő-testület múlt csütörtöki ülése előtt a Széchenyi u. 2. szám alatti új háziorvosi rendelőket. Méltatta a beruházás jelentőségét Babák Mihály polgármester, Hodálik Pál alpolgármester és Dankó Béla országgyűlési képviselő.

Három háziorvosunk, dr. Kovács Béla címzetes főorvos, dr. Verasztó Ildikó címzetes főorvos és dr. Kozma Manuéla örömmel vették birtokba rendelőiket.

A Szarvas és Vidéke is napirendre került | A Képviselő-testület ülésén a Szarvas és Vidéke Hetilap jövője, terjesztési, tartalmi átalakítása is napirendre került. Végül a kollektív bölcsesség jegyében figyelembe véve Tatai László főszerkesztő javaslatát, úgy határozott, hogy a döntést a majdani új Képviselő-testületre bízza. Ezáltal az önkormányzati hetilap 2019 végéig változatlan formában jelenik meg.