Képgaléria, Média, Sportsarok

Lezárult a Fakupa

Április 27-én lezárult a Fakupa 2018-2019 vegyes röplabda bajnokság hatfordulós versenysorozata.


Az utolsó fordulón is nagy csaták zajlottak a csapatok között, különösen az összetett végeredmény 2. helyéért, mivel három csapatnak is megvolt az esélye az ezüstérmet megszerezni. A Libalapos csapata képes volt ezen a napon megtörni a Szarvasvadász egyeduralmát és ezzel az első helyen végzett, így az összetett végeredményben ők birtokolhatták az ezüstérmet. Ezzel a Vidámnyerőknek elúszott a matematikai esélye az összetettbeli 3. helyért folytatott harcban, sajnálatos, hogy ehhez még hozzájárult egy sérülés is. A Csipet Csapat a szombati napon csak a 4. helyen tudott végezni, de az eddigi jobb helyezéseiknek köszönhetően az összetett versenyben ők lettek a bronzérmesek. Az előző öt fordulóban hibátlanul teljesített Szarvasvadász csapatot már nem lehetett utolérni az összetett pontok állása szerint, mivel a maximális szerezhető 120 pontból csak 5 pontot veszítettek a hat forduló során. Az ünnepélyes eredményhirdetésre a Galéria Grill étteremben került sor, melyen méltóképpen megünnepeltük a Fakupa 2018-2019 versenysorozatát.

Az utolsó forduló végeredménye:

  1. Libalapos (Konstantinovics Lili, Medvegy Rebeka, Lizon Loretta, Németh Judit, Gál Patrik, Földi Zsolt, Nagy Béla, Szín Bence)
  2. Szarvasvadász
  3. Vidámnyerők
  4. Csipet Csapat

A hat forduló végeredménye:

  1. Szarvasvadász – 115 pont (Kugyela Szabina, Mester Zsófia, Szekeres Daniella, Takács Judit, Farkas-Gergely Arnold Zoltán, Áchim Tamás, Demcsák Dávid, Szerb Milán)
  2. Libalapos – 85 pont
  3. Csipet Csapat – 74 pont
  4. Vidámnyerők – 68 pont
  5. Kacsadombos – 24 pont

Szerb Milán
Szarvasi Röplabdások Baráti Köre Sport Egyesület