Hírforgó

Alakul a Vízi Színház idei évadja!

A napokban utolsó simításaihoz érkezik a Szarvasi Vízi Színház játékrendje. Csak néhány érdekesség a tervezetből.


Közkívánatra augusztus 8-9-én újra jön a Monte Cristo grófja, július 5-én pedig a szintén nagy sikerű My Fair Lady musical. Július 6-án a Békéscsabai Jókai Színház hozza szintén a Nem élhetek muzsikaszó nélkül vígjátékot – élő cigányzenével! -, amely darab az utóbbi évek egyik legparádésabb rendezése.

Augusztus 3-án a magyar operettek egyik legjobbika, a Mária főhadnagy kerül színre. A klasszikus polgári vígjátékok közül jön a Régi nyár és a Nyitott ablak bohózat is.

Mint azt ismeretes, az idei évad Szente Béla Szárnyad árnyékában című művével nyílik június 14-én. Ezt megelőzően a nap délutánján nyílik a Szeparéban Valach Mária képzőművész-jelmeztervező festészeti tárlata.

A tervek szerint idén itt lesz a Nemzeti Színház is Goldoni: Házasság Palermóban című vígjátékával, valamint a Nyíregyházi Móricz Zsigmond Színház az Oscar című vígjátékkal.

Máris felhívjuk a nagyérdemű figyelmét, hogy a Jókai musical derékhada – úgy, mint Nagy Róbert, Liszi Melinda, Csonka Dóra, Köböl Lilla és a többiek – Nagy Róbert rendezésében Esszencia címen hozzák július 25-én klasszikus musical válogatásukat.