Labdarúgás, Sportsarok

Nem sikerült a döntőbe jutás Orosházán

Kedden este villanyfényes mérkőzésen léptünk pályára Orosházán, ahol legutóbb sima győzelmet arattunk, azonban már a mérkőzés előtt tudtuk, hogy a tavaszi szezonra jelentősen átalakult és megerősödött hazaiak ellen nem lesz könnyű dolgunk a megyei kupa döntőjébe való jutást kiharcolnunk.


Az első félidőben mindkét csapat adódott lehetőség a gólszerzésre. A hazaiaktól Simon vagy Szabó is előnyhöz juthatta volna csapatát, míg a mieink közül Sztojka, Furár vagy Medvegy szerezhetett volna vezetést. Azonban az első félidő gól nélkül zárult

A második játékrészben csapatunk kockáztatott és támadólag lépett fel, próbálta eldönteni a találkozó végkimenetelét azonban a 72. percben egy kapu előtt kavarodás után Simon szerezte meg a vezetést a hazaiaknak, majd a 91. percben egy kontra után Sindel végérvényesen eldöntötte a mérkőzést.

Orosházi MTK-ULE 1913 – Szarvasi FC ‘1905’ 2-0 (0-0)

Orosháza, Utánpótlás Sportközpont. Játékvezető: Kocsondi Bálint (Petrovszki P., Petrovszki Gy.)

Orosháza: Tóth K. – Deli L., Kasuba D., Harangozó K., Szabó Á. (Varga P.). Fehér B. (Mazán N.), Simon R., Németh G., Szabó N., Sindel R., Kichler R. (Péli T.). Vezetőedző: Buza Barnabás.

Szarvas: Lévai B. – Viszkok D., Kukovecz D., Szikora M. (Klimaj Z.), Polonszki P., Murvai D. (Magyar M.), Bakró G., Medvegy Á., Zima D., Sztojka Á., Furár R. Vezetőedző: Rétes Pál.

Gólszerzők: Simon R. 78′, Sindel R. 91′