Háttér

Bringázz a munkába!

Idén is meghirdetik a népszerű kampányt a kerékpáros közlekedés népszerűsítése érdekében – részletek az alábbi levélben.


Tisztelt Polgármester Asszony! Tisztelt Polgármester Úr!
Tisztelt Mobilitási Hét Szervező Partner Önkormányzat!

Örömmel értesítjük, hogy idén, tizenhatodik alkalommal elindítjuk a Bringázz a munkába! kampányt az Innovációs és Technológiai Minisztérium és az Aktív Magyarország támogatásával, a Magyar Kerékpárosklub szervezésében.

A mindennapi munkába biciklizést népszerűsítő kampány emberek ezreit szeretné nyeregbe ültetni idén tavasszal és majd ősszel is. A cél, hogy minél többen kipróbálják, mennyivel egyszerűbb, olcsóbb, egészségesebb és környezetkímélőbb kerékpárral a munkába járni. A tavaszi kampány 2019. május 6-tól 31-ig, az őszi pedig szeptember 9-től 22-ig tart.

Az alábbiakban küldjük a május 6-án induló tavaszi felvonásról szóló információkat, és egyúttal arra szeretnénk kérni, hogy segítsen nekünk a kampány kommunikációjában, népszerűsítésében: helyezzen el plakátot az intézményük folyosóján, ossza meg a kampány közösségi média felületeit, eseményeit, helyezze el a bannert webes felületein, használja fel a sajtóanyagot online és offline cikkekben való megjelenéshez. Ha egyéb felületen (pl. tömegközlekedési eszközön) is népszerűsíteni szeretné a kampányt, kérem jelezze, és örömmel küldjük hozzá a megfelelő anyagot.

A kampány kommunikációja az alábbi felületeken folyik:

Honlap:

www.bringazzamunkaba.hu

A honlap elérhetősége és az azon lévő tartalmak szabadon linkelhetőek, beágyazhatóak.

Közösségi média felületek:

Facebook: https://www.facebook.com/bringazzamunkaba/

Instagram: https://www.instagram.com/bringazzamunkaba/

Twitter: https://twitter.com/bringazzmunkaba

Ajánlott facebook bejegyzés:

Vidd be a kedvenced a munkába!

Május 6-án indul a Bringázz a munkába! kampány tavaszi felvonása a Magyar Kerékpárosklub szervezésében, az Innovációs és Technológiai Minisztérium és az Aktív Magyarország támogatásával. Mutassuk meg idén is, hogy milyen könnyen, gyorsan és szabadon lehet közlekedni – akár munkába is járni – bringával!

További információk: www.bringazzamunkaba.hu

Facebook oldal: https://www.facebook.com/bringazzamunkaba/

A Facebookon lévő bejegyzések szabadon megoszthatóak.

Kérjük, hogy ossza meg a saját oldalán a kampány felületeit, eseményeit, posztjait.

Plakát, bannerek, logó:

A kampány plakátjának nyomtatható verziója, a Facebookon oldalakon és weboldalon elhelyezhető bannerek, illetve a kampány logója erről az oldalról tölthető le:

https://bringazzamunkaba.hu/letoltheto-plakatok

Helyezze el a bannert az intézmény online (weboldal, facebook) felületein.

Helyezze el a logot online (weboldal) és offline (újság) felületeken.

Sajtóanyag:

Az általános tájékozató anyagot, amely sajtóanyagként is funkcionálhat levelünkhöz csatolva találja. Információkat tartalmaz a kampányról, mely egyben vagy részleteiben felhasználható online és offline cikkekben való megjelenéshez, az önkormányzat munkatársai illetve cégek tájékoztatásához.

A játékban való részvételhez idén is a Bike Citizens applikációt kell használni. Aki részt vett a tavalyi játékban, a meglévő Bike Citizens fiókját tudja használni idén is, viszont mindenkinek regisztrálnia kell majd az új kampányfelületen. Összegyűjtöttük néhány hasznos tanácsot, ami könnyebbé és élvezetesebbé teszi az alkalmazás használatát. Ezen az oldalon olvashatóak a különböző telefontípusok optimális beállításai is, amelyek lehetővé teszik az applikáció zökkenőmentes működését:

https://bringazzamunkaba.hu/applikacio

A játékban idén is 2-4 fős csapatok vehetnek részt. Fontos, hogy a nyereményjáték sorsolásba csak csapattagként lehet bekerülni, így az egyéni regisztráció után csatlakozni kell egy csapathoz. A részletes játékszabályt itt lehet elolvasni:

https://bringazzamunkaba.hu/jatekszabaly

Köszönjük, hogy idén is segítenek nekünk a kerékpáros közlekedés népszerűsítésében!

Üdvözlettel:

Halász Anna Bringázz a munkába! projektmenedzser
Mészáros Imre osztályvezető
Innovációs és Technológiai Minisztérium
Gépjármű-közlekedési és Vasút Szabályozási Főosztály