Hírforgó, Képgaléria, Média

Várjuk a következőt!

Vendégek, árusítók és szervezők is ezzel a gondolattal zárták az idén második alkalommal megrendezett Helyi termékek vásárát, ahol összefogás keretében 19 helyi szolgáltató, termelő és kézműves kínálta együtt saját készítésű, minőségi termékeiket.


Az árusítók közel kétszer annyi terméket hoztak, mint amennyit hasonló vásárokra szoktak, a nagy érdeklődés miatt viszont mégsem kellett bármit is hazavinniük. Az ötletgazda és a főszervező a Körös-menti Turisztikai és Kulturális Egyesület, a helyi Tourinform iroda volt, a rendezvény létrejöttét Szarvas Város Önkormányzata is támogatta.

Megvásárolhatóak voltak Márti és Gyuri Szörpészetének, a Magdaléna Élet-Virág, a Szabó&Szabó zöldség gyümölcs feldolgozó kisüzem, a Szirony Méhészet, a Csokikád Kézműves Manufaktúra, a Hercegasszony Birtok, Kelcsi Sarolta Majuli Design, a BB Textil, és az Ezüst Fürjtanya termékei, továbbá Mester Károly étrendkiegészítői, Cziglédszky Mariann vászontáskái, Petusa ékszerek és kiegészítők, Bobvos Melinda készítette sütemények, édességek, Nagy Piroska mézeskalácsai, Tönköly Sütemények, Csende László sajt termékei, András Attila füstölt termékei, továbbá a Szent András sörfőzde sör remekei.

A rendezvényen bemutatkozott a Mályvavirág Alapítvány Egészségmegőrző programja,

DekorIla , Fabó Éva és Zsada pedig kicsiket és nagyokat egyaránt közös kézműveskedésre hívtak. Minőségi termékeken kívül, a látogatókat délelőtt 10 órától este 10 óráig színvonalas műsorok várták, melyeknek középpontjában a helyi tehetségek álltak.

A Pünkösdi hosszú hétvége alkalmával összeállítottunk egy 17 állomást tartalmazó Bakancslistát, így a HÉTVÉGI LAZÍTÁS Szarvason kampányunk keretében több külső programhelyszínre is ellátogathattak az érdeklődők. Ezen a hétvégén  a városba érkező turistákat és a helyieket is arra ösztönöztük, hogy pihenjenek, fogadják be nyitott szemmel és szívvel a környezetet, érezzék ennek a különleges vízparti kisvárosnak különleges atmoszféráját, feledkezzenek rá egy-egy természeti szépségre vagy kulturális élményre, kóstolják meg térségünk ízeit, legyenek befogadó a helyi élményekre, helyi értékekre.