Képgaléria, Média, Sziréna

Elismerések és elsőtiszti kinevezés megyénkben

Elsőtiszti kinevezéseket, Semmelweis-napi elismeréseket, születésnapi ajándéktárgyakat adott át az országos katasztrófavédelmi főigazgató június 21-én a BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóságon.


Dr. Góra Zoltán tűzoltó vezérőrnagy, a BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság főigazgatója kinevezte tűzoltó hadnaggyá Rotics Rékát a Békés Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság állományába.

Az országos katasztrófavédelmi főigazgató ajándéktárgyat adományozott ötvenedik születésnapja alkalmából Bencsik Tamás tűzoltó főtörzsőrmesternek, a szarvasi hivatásos tűzoltó-parancsnokság beosztott tűzoltójának.

Születésnapja alkalmából a főigazgató ajándéktárgyat adományozott Tímár Csaba tűzoltó őrnagynak, a gyulai hivatásos tűzoltó-parancsnokság parancsnok-helyettesének.

A kinevezések, elismerések, születésnapi ajándéktárgyak átadása után az országos katasztrófavédelmi főigazgató mindenkinek gratulált. Góra Zoltán az új tisztekhez fordulva úgy fogalmazott, reméli, hogy ez a nap mindig emlékezetes marad számukra, és kijelentette, azt várja tőlük, hogy munkájukat az esküjükben foglaltak szerint végezzék. A főigazgató végezetül a kerek születésnapjukat ünneplőkhöz szólt, megköszönte a munkájukat, és hangsúlyozta, a jövőben is számít rájuk.