Hirdetmények, Közlöny

Fűtésköltségekhez nyújtható támogatás

Szarvas Város Önkormányzatának Képviselő-testülete 2019. évben is a 70 életévét a tárgyév december 31. napjáig betöltő, Szarvason lakóhellyel rendelkező személyek részére, akik saját jogú nyugellátásban, hozzátartozói nyugellátásban, rokkantsági ellátásban, időskorúak járadékában részesülnek és a havi nyugellátásuk a 70.000 Ft-ot nem haladja meg, vagy jövedelemmel nem rendelkeznek, háztartásonként egyszeri fűtéstámogatást biztosít, melynek mértéke 10.000 Ft.


Tekintettel arra, hogy a saját jogú nyugellátásban, hozzátartozói nyugellátásban, rokkantsági ellátásban részesülő gáz-, villanyfűtés, távhőszolgáltatás esetén előfizetői szerződéssel rendelkező kérelmezők esetén az utalás automatikusan a szolgáltatóhoz történik, ezért csak azon személyek nyilatkozatát várjuk, akik tűzifa-, brikett-, illetve széntüzelés esetén a 10.000,-Ft összegű számlával utólagosan igazolják fűtőanyag vásárlásukat.

A támogatás iránti nyilatkozat benyújtási ideje: 2019. december 2.

A nyilatkozat beszerezhető: a Szarvasi Polgármesteri Hivatal (5540 Szarvas, Szabadság út 36.) 04-es irodájában, valamint letölthető Szarvas Város honlapjáról (www.szarvas.hu).

A kitöltéssel kapcsolatos tájékoztatás a szociális csoporttól személyesen vagy a 66/311-122/105-ös és 106-os melléken kérhető.

Szarvasi Polgármesteri Hivatal
Hatósági és Szociális Osztály