Neil Simon: Az utolsó hősszerelmes

Mikor: 2019. jún. 21. @ 20:30
Hol: Szarvasi Vízi Színház, Szarvas, 9., Petőfi u. 7, 5540 Magyarország

Neil Simon: Az utolsó hősszerelmes vígjáték Neil Simon Az utolsó hősszerelmes című vígjátékát április 1-jén a Művész Kávéházban mutatta be a Békéscsabai Jókai Színház. A népszerű stúdiósorozat negyedik előadását Csurulya Csongor rendezte. Az amerikai szerző[…]


Mikor:
2019. jún. 21. @ 20:30
2019-06-21T20:30:00+02:00
2019-06-21T20:45:00+02:00
Hol:
Szarvasi Vízi Színház
Szarvas
9., Petőfi u. 7
5540 Magyarország
Kontakt személy:

Neil Simon: Az utolsó hősszerelmes
vígjáték

Neil Simon Az utolsó hősszerelmes című vígjátékát április 1-jén a Művész Kávéházban mutatta be a Békéscsabai Jókai Színház. A népszerű stúdiósorozat negyedik előadását Csurulya Csongor rendezte.

Az amerikai szerző darabjának középpontjában Barney Cashman New York-i halvendéglős áll, akinek szerepét Bartus Gyula játssza nagyszerűen, mindhárom női figurában Tarsoly Krisztina kiváló partnere. A történet arról szól, hogy az idősödő főhős bár boldogan él a családjával, egy napon mégis rádöbben, hogy az életéből hiányzik valami, ezért randevúra hív különböző hölgyeket, hogy házasságon kívül, kalandokban is kipróbálja magát.

Csurulya Csongor rendezése a mai nézőket szeretné nemcsak megnevettetni, hanem megszólítani, elgondolkodtatni is. Arra keresi a választ, hogy mi motiválja férfi-nő viszonyát, milyen minőségben élik az emberek házasságukat, mennyire tudják tartalmassá tenni párkapcsolataikat.

szereposztás:

  • Fordította: Elbert János
  • Barney Cashman: Bartus Gyula Jászai Mari-díjas
  • Elaine Navazio: Tarsoly Krisztina
  • Bobbi Michele: Tarsoly Krisztina
  • Jeanette Fisher: Tarsoly Krisztina
  • Súgó- Ügyelő – Rendezőasszisztens: Németh Gabriella
  • Rendező: Csurulya Csongor