Felhívások, Közlöny

Foglalkoztatás növelés a megváltozott munkaképességű munkavállalói szektorban

Megváltozott munkaképességű álláskeresők jelentkezését várják.


A Kézmű Nonprofit Kft., Magyarország legnagyobb állami tulajdonú könnyűipari vállalata 1953 óta szolgálja ki a magyar és nemzetközi konfekció- és bőrdíszműipart, nagy tételben készít vegyesipari termékeket és sportszereket is hazai, illetve külföldi megrendelésre. Partnereink között megtalálható az IKEA, mely kiszolgálása által a világ közel 100 országában, elsősorban Európa, az Egyesült Királyság, Észak-Amerika és Kanada piacain vannak jelen termékeink, továbbá a világ legismertebb elitmárkái, Európa patinás nevű butikjai is. Így Magyarországon gyártott divat- és lakástextil termékeink, nemzetközi megrendelőink terjesztése révén, a világ számos országába eljutnak.
A Fővárosi Kézműipari Nonprofit Kft. gyáregységei jellemzően különálló telephelyeken végzik tevékenységüket, azonban bizonyos telephelyek több gyáregység számára is helyet biztosítanak a termelési tevékenység végzéséhez.
Divíziói:

  • Konfekció (ruhaipar)
  • Bőrdíszmű
  • Sportszer (Winner)
  • Lakástextil termékek

Társaságunk életében 1980-ban történt jelentős változás, amikor megkapta a megváltozott munkaképességű munkavállalókat foglalkoztató célszervezeti kijelölést, amely azóta is meghatározója és jellemzője Vállalatunknak. Jelenleg 100 telephelyen több mint 4500 főt foglalkoztatunk, ahol a kollégák mintegy háromnegyede megváltozott munkaképességű munkavállaló.

E speciális foglalkoztatói jellegből adódóan Társaságunk elkötelezett a kistérségben lévő, megváltozott munkaképességű munkavállalók foglalkoztatásának növelése mellett.
Munkáltatóként feladatunk és kötelességünk olyan védett munkahely megteremtése, ahol a megváltozott munkaképességű munkavállalókra jobban odafigyelnek, igényeiket – a termelési folyamatot szem előtt tartva – a lehetőségekhez mérten jobban figyelembe veszik, egészségi állapotuk megóvása fontos feladat.

A kistérséghez tartozóan az alábbi üzemünkbe keresünk munkavállalókat:

Munkavégzés helye: Szarvas, Szabadság utca 64. – 66.
Munkakör megnevezése: Betanított munkás / Udvari segédmunkás
Szakterület megnevezése: Könnyű fizikai munka
Főbb feladatok: Betanított munkás: Egyszerű összeszerelési munkálatok elvégzése, kisebb pneumatikus és elektromos gépekkel történő csavarozás, szerelés, szegecselés, préselési feladatok ellátása, kézi és / vagy gépi csomagolás

Udvari segédmunkás: A telephely udvari területének tisztán tartása, az épület utcai részén lévő járda takarítása, téli időben sózás, nyári időszakban, szükség szerint, a fűnyírás, udvargondozás.

Munkakör betöltésének feltételei: ELSŐSORBAN LESZÁZALÉKOLTAK (minimum 40 % egészségkárosodásúak) JELENTKEZÉSÉT VÁRJUK!
Előnyt jelent: MINDEN megváltozott munkaképességű jelentkezését várjuk!

Előnyt jelent, de NEM FELTÉTEL a komplex felülvizsgálat és abban B1, C1 kategória, valamint regisztráció a Rehabilitációs Szakigazgatási Szervnél (RSZSZ) és a rehabilitációs terv megléte.

Egyéb megjegyzés: Munkaidő: napi 4 óra, azonnali kezdéssel
Szükséges végzettség: Alapfokú (általános iskola)
Munkaviszony időtartama: Határozatlan idejű
Napi munkaidő: Részmunkaidő
Jelentkezés helyszíne:  

Kézmű Nonprofit Kft. Szarvas üzem (Szarvasi Vasipari Zrt.)

(Szarvas, Szabadság utca 64. – 66.)

Érdeklődni lehet a 06-66-620-819-es telefonszámon.

Jelentkezéshez szükséges dokumentumok: Személyes adatokat igazoló okiratok (TAJ szám, adóazonosító jel, személyigazolvány, lakcím kártya), NRSZH (ORSZI) szakvélemény, Ellátás megállapító határozat, amennyiben részesül ellátásban