Labdarúgás, Sportsarok

Már csak a páncél hiányzott

A tavaszi szezon talán legharciasabb mérkőzését vívta a Szarvas egy pótmeccs során Orosházán május 1-jén.


Orosházi Rákóczi Vasas SE – Szarvasi FC 1-2 (1-1), Békés megyei labdarúgó bajnokság I. osztály, 2013. május 1., 17.00, Orosháza-Rákóczitelep, 250 néző. Vezette: Csatári.

Szarvasi FC: Kiri-Murvai, Furár, Benczúr, Pákozdi, László, Moldván, Kiszel, Kristóf, Lós (Klimaj), Nagy R. Edző: Rétes Pál.

Lehet, hogy csak a majális miatt – talán inkább egy sörpadon múlatták volna az időt a házigazdák – volt feszült a meccs, de igencsak harcias hangulatban telt el a másfél óra, köszönhetően a nem túl sportszerű játéknak és drukkereknek.

A szarvasi gólokat Klimaj a 33. és Kristóf a 74. percben szerezték, továbbá jól teljesített Furár, Pákozdi, László és Kiszel.

Edzői nyilatkozatok:

Polyák László:

– A bajnokság egyik legjobb csapata ellen jó mérkőzést játszottunk. Szomorúan kell mondanom, hogy egy jogos tizenegyest és egy szabályos gólt nem adtak meg a második félidőben. A döntetlent megérdemeltük volna.

Rétes Pál:

– Az egészséges agresszivitáson jelentős mértékben túllépő hazaiak ellen örülök, hogy három sérüléssel megúsztuk a mérkőzést.

A következő – reméljük sokkal barátságosabb – meccs május 4-én, szombaton 17 órától lesz Szarvason, amikor a Dévaványai SE ellen lépnek pályára a Körös-partiak.