Hírforgó, Képgaléria, Média

Megújult a Kossuth téri játszótér

Szerda délelőtt újabb állomásához érkezett a Városrehabilitáció néven jól ismert beruházási projekt.


Ezúttal a játszóelemeiben és összképében jócskán megszépült Kossuth téri játszótér átadására került sor. Az avatóünnepségen megjelent Babák Mihály polgármester, Hodálik Pál alpolgármester, dr. Melis János jegyző, Paluskáné Udvarhelyi Judit aljegyző, a beruházási projektcsapat vezetői és munkatársai.

A kivitelező cég részéről Pákozdi János, a KOMÉP Kft. igazgatója és munkatársai, a Képviselő-testület néhány tagja, a sajtó népes és aktív tábora, valamint érdeklődő gyermekek, szülők és nagyszülők is jelen voltak.

Babák Mihály polgármester köszöntőjében ezúttal is kiemelte, hogy a városrehabilitációs munkálatok összértéke 740 millió 957 ezer 858 Ft. Hangsúlyozta, hogy a most megújult játszótér megóvása érdekében teljes körű összefogásra van szükség a lakosság részéről.

– Se a rendőr, se a közterületfelügyelő önmagában nem tudja megvédeni az elkészült játékokat és a parkot – mondotta a polgármester.

Pákozdi János igazgató röviden bemutatta a hétmillió forintos beruházás 24 játékelemét.

Az ünnepélyes szalagátvágás után szakmai bejárás következett. Mint hallhattuk, még ez év során védőkorlát és sövény kerülhet a játszótér szélére, és sor kerül a kiöregedett fák cseréjére és rendet-tisztaságot szolgáló újabb táblák elhelyezésére is.