Hírforgó, Képgaléria, Média

Nagy Róbert és Cseh Adrienn remeklése

Többek közt kutyabemutató és Harencsár László mesemondása is színesítette vasárnap délelőtt a Halas Napok idei programsorozatát.


Utóbbi szereplésére a Teátrumi sátor – szombathoz képest némi enyhet adó – ponyvája alatt azért került sor, mert a beharangozott bábszínházi előadás általunk ismeretlen okból elmaradt. Harencsár László szereplését így is lélegzetvisszafojtva hallgatták kicsik és nagyok, ahogy az egy ilyen, immár országszerte elismert mesemondóhoz illik. Az ezidőtájt a ligetben tartózkodók egy része a Baráti Kör Egészségvédő napjára tartott, mások a vevőkre váró árusok portékáját méregették.

Délben végre a Teátrumi sátor megtelt fiatalos életerővel és derűvel. Megérkezett Nagy Róbert, a Jókai Színház népszerű táncos-énekes színésze, ezúttal három hölgy társaságában. Két egyszerre szép és mutatós táncost hozott magával Ferencz Dorottya és Litauszki Enikő személyében. Ők virtuóz módon táncolták végig a rájuk osztott betéteket.

Mint az közismert, Nagy Róbert vasárnap is a Jókai Színház csillagát, Liszi Melindát kísérte volna egy fergeteges összeállításban, táncdalokból, musicalekből és operettsikerekből válogatva. Ám a közös fellépés Liszi Melinda hangszál megbetegedése miatt Szarvason is elmaradt. Így a szarvasi “halas nagyérdemű” a kiváló énekhanggal és eredeti humorral jócskán rendelkező Cseh Adriennt láthatta-hallhatta. Kettősük különösen a Zerkovitz örökzöldekből álló záró operettblokkban remekelt. Megérdemelt sikert aratva búcsúztak a közönségtől.