Hírforgó, Képgaléria, Média

Szombat este is százak az Óhajtón

Mihaleczné Kovács Mária, városunk nyugalmazott jegyzője, a Szarvasért Alapítvány korábbi elnöke volt házigazdája az utolsó előtti Színházi Óhajtónak.


A hosszú ünnepi hétvége első napján sok százan érkeztek a Vízi Színházba, hogy végignézzék az idei nyáron meghonosított és megkedvelt színpadi kívánságműsort. Ezúttal Nagy Erika, Fehér Tímea és Balázs Csongor színművészek szórakoztatták nagyon tartalmasan a nagyérdeműt. A helyszíni “trónfoglalásokkal” párhuzamosan szép számmal érkeztek jókívánságok messzebbről is.

Fehér Tímea egyebek közt a Villon és a többiek egyik híres betétdalával, Nagy Erika a kacagtató Cselédnótával, Balázs Csongor Cseh Tamás dalokkal is mikrofon elé lépett.

Mintegy jelezve az évadzáró közeledtét, az est háziasszonya Máté Péter: Azért vannak a jóbarátok c. örökzöldjét óhajtotta. A közönség azonnal vette a lapot és végigtapsolta a három művész közös produkcióját. Nem sokkal előtte e sorok írójától a színitanházas ifjú csapatnak is kijárt egy köszönet, hiszen a végzős évfolyam tagjai estéről estére szolgálatban álltak, s emellett parádés előadásokkal is elkényeztettek bennünket.

A hangulatos est végén már mindenki a vasárnap esti zárógála és díjkiosztás izgalmairól beszélt.