Postaláda

A Happy Junior Band nevében köszönik a lehetőséget

A német vendégek köszönik a vendéglátást és a szarvasi élményeket.


Tisztelt Polgármester Úr!

Az Escort Tourist Utazási Iroda tulajdonosa és ügyvezetőjeként köszönetet mondok Önnek, és az Ön által vezetett város kulturális életét irányító munkatársainak azért, mert a Dél-alföldön turnézó Happy Junior Band 140 fős harmonika együttesét városukban vendégül látták és számukra fellépési lehetőséget biztosítottak.

A Lipcse környékéről származó német fiatalok számára óriási élmény volt látni az Alföldet, és megismerni többek között az Önök városát is. Számukra a fellépési lehetőség biztosítása azért nagyon fontos, mivel az egész éves gyakorlásaik után felmérhetik, hogy egy idegen ország közönsége hogyan fogadja munkájuk eredményét, milyennek látja az általuk játszott zenét.

Utazási Irodánknak már több mint egy évtizedes kapcsolata van a Musikschule Fröhlich csapataival, és szervezésünkben már sok hazai és külföldi városban adtak koncertet.

Az Önök városában biztosított lehetőség, a fiatalok fogadása, a koncert megszervezése, lebonyolítása példaértékű volt és jelentősen hozzájárult ahhoz, hogy a 10 napos út végén a fiatal német zenészek kellemes élményekkel hagyták el Magyarországot. Magukkal vitték az Alföld hangulatát, az Ön által vezetett város szépségét, és az alföldi emberek kedvességét, barátságát.

Tisztelt Polgármester Úr!

Köszönetünk mellett, kérjük, hogy amennyiben Sopronban jár, látogasson be irodánkba, ahol képzett, és hosszú évek gyakorlatával rendelkező idegenvezetőként örömmel mutatnám meg Önnek városunk szépségét, és nevezetességeit.

Elnézést a késői köszönet nyilvánításért, de sajnos egy baleset ért és csak most jutottam hozzá, hogy megírjam ezeket a sorokat.

További eredményes munkát kívánva:

Tisztelettel:
Krisch Magdolna
tulajdonos, ügyvezető