Hírforgó, Képgaléria, Média

Hodálik Pál alpolgármester sajtótájékoztatója

Tóth Sándor, a Polgármesteri Hivatal projektcsoportjának munkatársa jelenlétében tartotta meg a Városházán Hodálik Pál alpolgármester szokásos péntek délelőtti sajtótájékoztatóját.


A városrehabilitációt érintő forgalmi kérdésekről szólt a tájékoztatás. Mint elhangzott, a szeptember 16-tal kezdődő jövő hét vonatkozásában: a Vajda Péter utcán a Vasút utcára változatlanul járható lesz az úttest egy irányban. Csütörtök-pénteken a Tessedik Múzeum előtti szakaszon időszakos, napközbeni teljes lezárás várható a kandeláberek cseréje miatt. A munkákat az Észak-Buda Kft. végzi.

A Swietelsky Kft. a Bolza sétányon is megkezdi a burkolási munkákat. A Kossuth utca mindkét szakaszán folytatódik a burkolat kiépítése. A Vajda-Deák közötti szakaszon ez a déli oldalt, még a Deák-Béke közötti szakaszon az északi oldalt érinti. Kivéve a SZIRÉN előtti járdaszakaszt.

Az alpolgármester felhívta a figyelmet, hogy szeptember 17-én és 18-án, kedd-szerdai napokon reggel 8-tól 16 óráig áramszünet lesz a Deák-Béke utcák között a földkábelekre történő átkötések miatt. Az itteni munkákat az Elektroglobe és az Észak-Buda Kft. végzik. Az Eon az érintett ingatlanok tulajdonosait és bérlőit mind a Kossuth utcán, mind az Árpád közben szórólapokon is értesíti.

Az Árpád utcai lezárás marad a szakasz munkálatainak végéig.