Postaláda

Több százezres támogatás rendezvényekre

Rendezvényszervezési támogatásban részesült Szarvas Város Önkormányzata.


Belügyminisztérium

Babák Mihály Polgármester Úr részére
Szarvas Város Önkormányzata

Tisztelt Polgármester Úr!

Az 50/2013. (VIII. 27.) „Itthon vagy – Magyarország, szeretlek” programsorozat támogatása felhasználásának részletes szabályairól szóló BM rendelet (továbbiakban: a Rendelet) 2. § (1) bekezdése alapján a rendezvények megszervezéséhez és lebonyolításához Szarvas Város Önkormányzata (a továbbiakban: Támogatott) 650 000 forint összegű támogatásban részesült, mely a döntést követően folyósításra került az Önkormányzat részére. A támogatás a Rendelet 1. § (2) bekezdés a-c) pontjában meghatározott, 2013. szeptember 28-29-ére szervezett rendezvények költségeire használható fel 2013. november 29-éig.
A Támogatott a támogatás felhasználásáról 2013. december 31-ei fordulónappal a mindenkori zárszámadás keretében és rendje szerint köteles elszámolni. A Támogatott a támogatás felhasználását követően legkésőbb 2013. december fi¬éig a Rendelet 7. § (2) bekezdésében meghatározottaknak megfelelően a Magyar Államkincstár területileg illetékes igazgatósága felé számol el.
A támogatói okiratban nem szabályozott kérdésekben a Rendelet, valamint az államháztartásról szóló 2011. évi CXCV. törvény és az államháztartási törvény végrehajtásáról szóló 368/2011. (XII. 31.) Korm. rendelet rendelkezéseit kell alkalmazni.
Polgármester Úr munkájához további sok sikert kívánok.

Budapest, 2013. szeptember 17.

Üdvözlettel:
Tállai András
önkormányzati államtitkár