Postaláda

Nagy összeg a Hagyományőrző Közalapítványnak

A mellékelt levélben értesítették a Szarvasi Hagyományőrző Közalapítványt egy több milliós támogatásról.


Szarvasi Hagyományőrző Közalapítvány

Tárgy: Értesítés tartaléklistáról történő támogatásról

Tisztelt Pályázó!

Az Új Széchenyi Terv Társadalmi Megújulás Operatív Program támogatási rendszeréhez benyújtott „”Kulturális szemléletformálás a népművészet eszközeivel Szarvason és környékén” című, TÁMOP-3.2.13-12/1-2012-0503 jelű, tartaléklistán szereplő pályázatával kapcsolatban örömmel értesítjük arról, hogy lehetőség nyílt pályázatának támogatására.

Tájékoztatjuk, hogy a HEP IH vezetője az ön pályázatát a bírálati folyamat eredményeképp korábban 24 766 860 F t összegű támogatásra érdemesnek ítélte az alábbiak szerint.

Tartaléklistáról támogatott.

A támogatás folyósításának előfeltétele a HEP IH képviseletében eljáró, mint közreműködő szervezet által a Szarvasi Hagyományőrző Közalapítvány részére történő támogatói okirat kibocsájtása.

A támogatói okirat kiállításának esetleges feltételeiről a következő, postai úton megküldött levelünkben nyújtunk részletes tájékoztatást.

Tájékoztatjuk, hogy e döntés ellen a támogatást igénylő/kedvezményezett a 4/2011. (I. 28.) Korm. rendelet 81. § (1) bekezdésében foglaltak alapján a döntés kézhezvételétől számított 10 napon belül, cégszerű aláírással ellátott, indokolt, a megsértett jogszabályi, pályázati felhívásban vagy támogatási szerződésben foglalt rendelkezést egyértelműen megjelölő kifogást nyújthat be, amennyiben az eljárás jogszabálysértő, illetve pályázati felhívásba vagy támogatási szerződésbe ütköző. A kifogás beérkezésétől az azt elbíráló döntés közléséig a kifogásban foglaltakkal összefüggő határidők nyugszanak.

Tájékoztatjuk, hogy a kifogás benyújtására rendelkezésre álló határidő jelen értesítés Pályázati e-ügyintézés felületen történő első megtekintését, tehát a kézhezvételt követő naptól veszi kezdetét. A kifogást a közreműködő szervezet döntése ellen a közreműködő szervezethez, az NFÜ döntése ellen az NFÜ Jogi Főosztályához kell benyújtani. A kifogás benyújtásához lehetőség van az Új Széchenyi Terv holnapján (www.ujszechenyiterv.gov.hu) szereplő kifogásminta használatára, valamint a kifogás mellékleteinek elektronikus adathordozón történő benyújtására.
Köszönjük a pályázati felhívás iránt tanúsított érdeklődését. Felhívjuk szíves figyelmét, hogy az Európai Unió által társfinanszírozott valamennyi pályázati lehetőségről tájékozódhat az Új Széchenyi Terv Pályázati kereső weboldalán (ujszechenviterv.gov.hu/content/7238).