Postaláda

Félmillió a városvédőknek

500 ezer forintot nyert a Szarvasi Város- és Környezetvédő Egyesület a MOL és az Ökotárs Alapítvány díjaként – tájékoztatták levélben Váradi Lászlóné elnököt.


Kedves Váradi Lászlóné!

Örömmel értesítem, hogy a MOL és az Ökotárs Alapítvány 2013-ban a Szarvasi Város- és Környezetvédő Egyesületnek ítélte oda a Zöldövezet Díjat.
A Díj értéke: 500 000 Ft.
A fenti összeget a Zöldövezet programhoz illeszkedő (parképítő/parkszépítő) programra lehet felhasználni egy előzetes terv és költségvetés jóváhagyását követően.
Kérjük, hogy amennyiben fogadni tudják a Díjat, küldjenek nekünk egy rövid (kb. 1 oldalas) tervet arról, hogy Szarvason milyen területen milyen parkszépítő, zöldfelület növelő tevékenységekre tudnák felhasználni a Díj összegét. Kérjük, küldjék meg a program ütemtervét is és költségvetését is (500 000 Ft erejéig). Ezúttal önrész bemutatása nem szükséges, azonban a megengedett költségtételek ugyanazok, mint amiket a Zöldövezet program kiírásában feltüntettünk.
A Díj átadására akkor kerülne sor, amikor az elkészült/felújított parkot átadják a nagyközönségnek – ezért kérjük, hogy ennek idejét mihamarabb egyeztessük. Szerencsés lenne, ha ez legkésőbb idén ősszel megtörténhetne.
Az átadó eseményen – a tervek szerint – részt venne a MOL és az Ökotárs Alapítvány képviselője is.
Várjuk válaszukat és gratulálunk a Zöldövezet Díjhoz!

Üdvözlettel:
Balogh Emese