Hírforgó, Képgaléria, Média

Sajtótájékoztató a Városházán

Péntek délelőtt tartotta szokásos sajtótájékoztatóját a Városházán Hodálik Pál alpolgármester. Mondandójában nagyrészt a városrehabilitációs munkák állásáról szólt.


Így elmondta, hogy a jövő heti (október 28-tól november 3-ig tartó időszakban) a Deák Ferenc utca nyugati oldala a Vasút és Szabadság utcák között járható lesz. A Vajda Péter utca egy sávban a Szabadság és Vasút utcák között szintén járható a gépkocsiforgalom számára.

Hétfőtől ismét a főbejáraton, tehát a Bethlen Gábor utca felől közelíthető meg a Polgármesteri Hivatal.

A kivitelező megkezdi a Városháza mellett az Alföld-Hús – Bethlen Gábor utca közötti rövid járdaszakasz burkolását.

Hétfőn vagy kedden a Béke-Kossuth utcai csomópont kiépítése miatt a Béke utca érintett szakaszán félpályás vagy egész pályás útlezárás várható néhány órára.

Folynak a Fő tér és a Kossuth téri Zenepavilon környéke munkálatai. A jövő héten megtörténhet a Kossuth utca Béke-Deák közötti szakaszán a CKT alap kiépítése, ezáltal a burkolási munkálatok is gyorsulhatnak.

A Deák Ferenc utcán november 8-án, 11-én és 12-én reggel nyolctól tizenhat óráig áramszünet várható az új közvilágítás munkálatai miatt. Továbbra is nyitott kérdés, hogy a Bíróság számára az említett napokon ki adja az aggregátort, mivel az épületben igen sűrű ütemezésű a tárgyalások sora.

[nggallery id=259]