Hírforgó

Az Önkormányzat megdöbbent a nyárvégi befejezés hallatán

– Mélységes megdöbbenéssel hallottuk Nagy László projektmenedzser bejelentését a beruházás nyárvégi befejezéséről – jelentette ki Hodálik Pál alpolgármester a péntek délelőtti városrehabos sajtótájékoztatón.


Mint kifejtette, olyannyira nincsenek megelégedve a projektmenedzser munkájával, hogy számára – a vállalt feladat elvégzéséig – a novemberi és decemberi munkavégzésről szóló számlákat se írták alá.

Sőt mi több, az illetékes főhatóságnál már azt is kezdeményezik, hogy a városrehabos beruházás a Polgármesteri Hivatalban dolgozó kollégák menedzselésével fejeződjön be.

Mint az alpolgármester kifejtette, a 90 napos kötbéres határidő továbbra is ketyeg. Így továbbra is cél például a Szabadság úti járdamunkálatok, a Deák Ferenc utcai munkák és hasonlók február 28-ig történő befejezése.

Mivel a szennyvíztisztító beruházásánál 53 napos csúszás történt, engedélyezték a póthatáridőt. Ez így is azt jelenti, hogy várhatóan a szennyvíztelep beruházása február 20-ra befejeződik. Március 1-től pedig megkezdődhet a próbaüzem. A lakosság számára egy nyílt napot szerveznek, amelyen bárki megtekintheti az elkészült telepet kívül-belül.

A sajtótájékoztató kezdetén dr. Melis János, Szarvas város jegyzője ismertette a január 16.-i zárt ülés határozatait. A zárt ülésen született döntésekről ide kattintva olvashat bővebben.