Felhívások, Közlöny

“Bál a víz felett” 2014-ben is

Támogatókat és javaslatokat vár a “Szarvasért” Alapítvány.


Tisztelt Támogatónk! 

Szarvas város nyári programjainak sorában nagy sikert aratott a „Bál a víz felett” jótékonysági rendezvényünk az elmúlt évben, amelynek támogatásáért ismét köszönetet mondunk.

A helyi sajtóból mindenki értesült arról, hogy a bál bevételéből két tehetséges és nehéz helyzetben lévő szarvasi fiatal továbbtanulását támogattuk 200-200 ezer forinttal. A támogatást pályázat útján Szirony Dóra és Frankó Ákos nyerte el.

Támogatóinkat ezúton tájékoztatjuk arról, hogy – közkívánatra – ebben az évben is megrendezzük a bálat és a jótékonysági célon sem változtatunk, tehetséges szarvasi fiatalok továbbtanulását szeretnénk támogatni ebben az évben is.

A bál tervezett időpontja 2014. július 12., szombat és ismét kapcsolódunk a Cervinus Fesztivál programsorozatához.

Átgondoltuk az időjárás esetleges veszélyét is, felmerült a színpad-fedés gondolata, de ennek nemcsak a költségei riasztóak, hanem a sátorhatás rontaná annak a csodálatos környezetnek a hangulatát, amit a szabadtér, a látvány, a fények, a víz tükröződése nyújt. Alternatív helyszín pedig egy ilyen látványos vacsorával egybekötött rendezvény számára nem megoldható. Ezért a „Bál a víz felett”-nek nem lehet esőnapja, s ennek kockázatát a résztvevőkkel együtt vállaljuk.

A „Szarvasért” Alapítvány jelképét a Szarvas-szobor bronzból készült kicsinyített másolatát kitüntetésként szeretnénk ismét átadni, egy olyan szarvasi kötődésű fiatalnak, aki öregbíti városunk jó hírét, egy olyan fiatalnak, mint Novodomszky Éva, aki 2013-ban megkapta ezt a kitüntetést. Ha ismeretségi körében van ilyen fiatal, szívesen vennénk javaslatát.

Szarvas, 2014. február 12.

Üdvözlettel:
Závogyán Judit
kuratóriumi elnök