Hírforgó, Képgaléria, Média

Holle az iskoláknak minden napszakban

Hétfő délelőtt és délután a szarvasi általános iskolák és a nagyszénási általános iskola diákjai töltötték meg pótszékes mértékig a Cervinus Teátrum színháztermét.


Így mintegy ezer gyermek és tanáraik kacagták tapsolták végig a sikerszériára állított családi musicalt. Ha egy picit több volt a kacagás a nézőtéren, hogy a szereplők egy része úgy mint Benkő Géza, Gulyás Attila és Vadász Gábor, vagy akár Tatár Bianka is csibészebbre, vagányabbra vette a figurát, több apró geget vitt a játékba. Ez utóbbit a gyermekközönség harsány kacajokkal honorálta. A Vasfogú bába szerepében Kolti Helga is rátett egy lapáttal egyfajta édesded ártatlan erotikát is színpadra csempészett. Dósa Zsuzsa Holle anyója is könnyedebbnek tűnt az eddigieknél. Liszi Melinda a Csúnya lány alakját a hétfő délutánon egy picit visszafogottabban formázta hülyére, a korábbiakhoz képest. Talán a fáradtság miatt is. Viszont a dalbetétekben Kolti Helgával együtt kirobbanó dinamikával énekelt. Még a színművész urak bohém poénjaikkal, addig Tatár Bianka abszolút mesejáték stílusban és hangnemben bűvölte el gyermekközönségét.

Összességében azt mondhatjuk, a Holle anyó – azzal együtt, hogy az előadáson jelenlevő írózseni, Belinszki Zoltán picit soknak találta a csibészkedést – ismét újabb gyerektömegek szívébe lopta be magát. Mint azt Varga Viktor rendező elmondta, a magyar változat belátható időn belül Hódmezővásárhely és Tatabánya meghódítására készül, még a szlovák verzió egyebek közt Nagyszombat közönségét kívánja elvarázsolni.