Hírforgó, Képgaléria, Média

Látványos programmal indult a Kossuth tér nyári idénye

Az időjárás vasárnapra megkegyelmezett a szarvasiaknak. Így viszonylag kellemes vasárnap délelőttben indulhatott a Virágok Vasárnapja.


Amelyet Babák Mihály polgármester köszöntőjével – mint jelezte, kétévi sürgetését követően – nyitottak meg az újjáéledt park zenepavilonja közül, az árnyas fák alatt.

Stílszerűen a Szarvasi Rezesbanda csalogatta a járókelőket, érdeklődő vendégeket, pattogós katonai marsokkal, közte Ábrahám Pál örökbecsű alkotásával: a Honvéd banda szól a Stefánián c. opusszal.

Nos, a banda szólt, a népek gyűltek, rendezők nyitottak, az árusok pedig csodaszép portékájukat kínálták. Mint néhányan jelezték, szerencsésebb lett volna, ha minden szarvasi virágárust felkérnek és idehívnak az újjászülető Kossuth utcára és a parkba. Mindezzel együtt, kezdetnek nagyon jó volt ez a hagyományteremtő Virágok Vasárnapja, hiszen a nap további részében színesen pergő produkciók és vetélkedők követték egymást. Elismerés mindenkinek az ötletekért, kivitelezésért és közreműködésért. Köszönjük.