Hírforgó, Képgaléria, Média

Tatár Bianka önálló zenei estjén

Még szerda este is kedvezett az időjárás a Vízi Színházba járó rajongói tábornak, mivel az eső csak az előadás vége felé kezdett szemetelni.


A Szarvason még az emlékezetes Kis herceg előadás, a Holle anyó és a Csodaszarvas által is egyre inkább kibontakozó Tatár Bianka jelentkezett a Nyári éjszakák című szerelmes dalok és versek összeállításával.

A Domján Balázs Gallicoop vezérigazgató-helyettes, mint házigazda által elegánsan felvezetett produkciót három zenei kiválóság kísérte: Rákóczi Antal – ütősök, a Jimmy bohócként népszerű Berta János – fuvola, klarinét, szaxofon és egy bravúros énekszóló és Balázs Csongor – gitár és kitűnő ének formájában. Az alaphangulatot Zorán örökzöld Romantikája adta meg – ezt Balázs Csongortól kapta a közönség -, s ettől kezdve csupa nyári emlék következett, egyebek közt Juhász Gyula, Ruttkay Éva és más alkotók írásaival és Szenes Iván halhatatlan verseinek megidézésével is.

Tatár Bianka bájosan a tőle megszokott szép énekbeszéddel közvetített olyan gyöngyszemeket, mint a Különös éjszaka volt, a Szeretlek én… és hasonlók. Elegáns egyedi ötletként két legendás Karády-dal is elhangzott, ezúttal vers formájában, az Álltam a hídon és az Ezt a nagy szerelmet.

Összességében a közönség kellemes, lírai hangulatban nosztalgiázhatta végig az igényes összeállítást.