Labdarúgás, Sportsarok

Záporoztak a gólok a szeghalmi találkozón

A jelenlegi tabella két dobogósa csapott össze az elmúlt szombaton Szeghalmon.


Szeghalmi FC – Szarvasi FC 0-4 (0-1), Békés megyei labdarúgó bajnokság I. osztály, 2014. augusztus 30., 17.00., Szeghalom, 200 néző. Vezette: Benyovszki Zoltán.

Szarvasi FC: Kiri, Szappanos, Zima, Filyó, Moldván, Furár, Kukovecz, Szikora, Zsíros, Bakos, Darida. Csere: Bogdán, Sinka, Stanley, Pajkó, Nagy R.

A vendégek sokáig tesztelték a szeghalmi védelmet, amin a 31. percben sikerült is fogást találni Moldván góljával. Ezt az első félidőben még próbálták szépíteni a hazaiak, de sikertelenül.

A második játékrészben Moldván közreműködésében Furár góljaitól rezgett a szeghalmi háló. Előbb az 53., majd a 70., végül a 75. percben talált utóbbi kapuba.

Szarvasról jól szerepelt a mérkőzésen Furár, Moldván, Szappanos, Szikora és Zsíros.

Edzői nyilatkozatok:

Turcsek Zoltán, Szeghalmi FC:

– Durva védelmi hibákból kaptuk a gólokat, elöl pedig a legígéretesebb helyzeteket is kihagytuk, így nem is születhetett más végeredmény.

Rétes Pál, Szarvasi FC:

– Az első félidőben végig dominálva, sok helyzetet kialakítva egy gólt szereztünk, míg szünet után a hazaiak fölénk nőttek, helyzeteinkkel azonban jól sáfárkodtunk.

Szeptember 6-án 16.30-tól hazai pályán, az Erzsébet-ligeti telepen bizonyíthat a Szarvasi FC a Körösladányi MSK csapata ellen.