Labdarúgás, Sportsarok

Szoros mérkőzésen szarvasi győzelem

Gépjárműhiba miatt némi késéssel érkezett a vendég békési csapat az elmúlt hétvégén Szarvasra.


Szarvasi FC – Békési FC 4-3 (1-1), Békés megyei labdarúgó bajnokság I. osztály, 2014. szeptember 20. 14.00, Szarvas, 150 néző. Vezette: Telek András.

Szarvasi FC: Kiri, Szappanos, Zima, Filyó, Moldván, Furár, Kukovecz, Szikora, Janurik, Zsíros, Darida. Csere: Stanley, Nagy, Pajkó, Bogdán, Bakos.

Már a 10. percben megszerezte a vezetést a Szarvas, amikor Furár lőtt kapura – sikeresen. Kis idő múlva érkezett a válasz a békési csapattól gól formájában. A vendégek játékán érezni lehetett, hogy nem edzőmeccsre jöttek, hanem komolyan veszik a játékot. A félidő utolsó percében sajnos a vendégek közül László Norbert lábszárcsonttörést szenvedett egy rossz becsúszás következtében – reméljük, a lelkes sportoló mihamarabb felépül.

A második félidő elején átvette a vezetést a vendég gárda. Az egyenlítés Furár 49. percben szerzett lövésével sikerült. Zsíros 65. percben fejelt góljával a szarvasiak újból átvették a vezetést, azonban a békési csapat nem adta olcsón a bőrét: a 82. percben ismét rezgett a szarvasi háló. Az utolsó gólt egy megítélt büntetőből Kiri rúgta a vendégek kapujába, amire válasz már nem tudott érkezni – véget ért a gólokban gazdag mérkőzés. A góllövőkön kívül Szarvasról jól szerepelt Kukovecz.

Nyilatkozatok:

Klimaj Zoltán, a Szarvasi FC elnökségi tagja:

– Mielőbbi gyógyulást kívánok László Norbertnek! Játszottunk már jobban is, most a küzdeni tudásunk hozta meg a három pontot.

Bíró Péter, Békési FC:

– Ugyanúgy, mint az elmúlt héten, ha a helyzeteinket értékesítjük, biztosan nyerünk. Végig jobbak voltunk, nem érdemeltünk vereséget. Gyógyulás a síp- és szárkapocscsonttörést szenvedő László Norbinak!

Szeptember 27-én 16 órától az Orosházi Rákóczi Vasas SE ellen bizonyíthat idegenben a Körös-parti csapat.