Sziréna

Lezárt akta – Kifosztás miatt kell felelnie

Kunszentmárton egyik utcáján került szóváltásba ismerősével a fiatal nő, akitől kerékpárját és mobiltelefonját is elvette. A rendőrség az ügyben indított nyomozást befejezte.


A Kunszentmártoni Rendőrkapitányság kifosztás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott eljárást L. Dóra kunszentmártoni lakos ellen. A fiatal nő 2014. július 8-án 21 óra 30 perc és 21 óra 45 perc közötti időben Kunszentmárton egyik utcáján szóváltásba került egy arra kerékpározó ismerősével. A lányt a hajánál fogva lerántotta a kerékpárról és a földre került fiatalt bántalmazta, majd elvette tőle mobiltelefonját és a sértett kerékpárjával távozott a helyszínről. A bejelentést követően a rendőrök a lakásáról előállították a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható 22 éves helyi lakost a Kunszentmártoni Rendőrkapitányságra, ahol a nyomozók gyanúsítottként kihallgatták.

A Kunszentmártoni Rendőrkapitányság a nyomozást befejezte és az ügyben keletkezett iratokat vádemelési javaslattal a Kunszentmártoni Járási Ügyészségnek a napokban megküldte.