Sziréna

Terepjáróból lopott, de lebukott

A mezőtúri rendőrök egy órán belül azonosították és elfogták a lopás vétség elkövetésével megalapozottan gyanúsítható mezőtúri férfit.


terepjarobol_lopas_2014

Gonda Sándor r. főtörzszászlós, körzeti megbízott és a sértett

A haza induló sértett észlelte, hogy míg az éjszaka távol volt, valaki elvitte egy mezőtúri közintézmény udvarán parkoló tehergépkocsijából a munkavégzési eszközeit. A férfi azonnal bejelentést tett a rendőrségre. A kiérkező egyenruhások megállapították, hogy az ismeretlen 2014. november 23-án 0 óra 45 perc és 2 óra 10 perc közötti időben a nyitott kapun keresztül bejutott az udvarra, az ott parkoló tehergépkocsi hátsó ablakán keresztül benyúlt, majd onnan motoros fűrészeket, ágvágót és más eszközöket vitt magával. A rendőrök adatgyűjtésbe kezdtek, melynek eredményeként egy órán belül azonosították és a lakásán elfogták a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható mezőtúri lakost.

A Mezőtúri Rendőrkapitányság lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást N. Ferenc 32 éves helyi lakos ellen. A nyomozók a férfit gyanúsítottként kihallgatták, aki a bűncselekmény elkövetését beismerte. A rendőrök az ellopott tárgyakat hiánytalanul megtalálták, melyeket lefoglaltak, majd a sértett részére visszaadtak.