Sziréna

Lezárt akta – vascsővel verte be a gépkocsi ablakait

Haragosa lakásán vascsővel a kezében kívánt elégtételt venni korábbi sérelmeiért a budapesti férfi és annak élettársa Kunszentmártonban.


vascsovel_verteA rendelkezésre álló adatok szerint a 36 éves férfi és 26 éves élettársa 2014. szeptember 6-án 18 óra körüli időben megjelentek egy kunszentmártoni családi háznál, ahová a kaput berúgva bejutottak. Az ott lakó férfit hangos szavakkal vegzálták és fenyegették, majd a 26 éves nő egy vascsővel az udvaron parkoló és a sértett tulajdonát képező személygépkocsi ablakait betörte. A támadók a bűncselekmény elkövetése után a helyszínről futva elmenekültek.

A bejelentést követően a rendőrök megkezdték a jogsértők felkutatását. Az egyenruhások O. Bélát és Á. Esztert budapesti lakásukban elfogták és előállították a rendőrségre. A nyomozók a férfit és társát gyanúsítottként kihallgatták.

A Kunszentmártoni Rendőrkapitányság a garázdaság bűntett minősített esete és magánlaksértés bűntett elkövetése miatt folytatott nyomozást befejezte, az iratokat vádemelési javaslattal megküldte a Kunszentmártoni Járási Ügyészség részére.