Felhívások, Közlöny

Felhívás “Szarvasért” oklevél és emlékplakett ajánlattevésre

Kedves Baráti Köri tagok! Ismét közeledik a Baráti Kör Farsangi bálja február 28-án, mely alkalom lehetőséget biztosít arra, hogy a hagyományoknak megfelelően ezen a nívós rendezvényen tüntessük ki arany, ezüst illetve bronz fokozatú emlékplakettel azokat a személyeket, egyesületeket, közép és felsőoktatásban résztvevő diákokat akik városunk hírnevét öregbítik.


A Baráti Kör tagjai ajánlásaikat olyan személyekre illetve szervezetekre tehetik, akik ezért a városért élnek, tevékenykednek, tudományos munkát végeznek, részt vesznek a város szépítésében, építésében, a Baráti Kör munkáját segítik, illetve országos szintű kulturális, művészeti vagy sport téren értek el kimagasló eredményt.

Ajánlást tehetnek a városban élő, illetve a Szarvasról elszármazott, a város ismertségét továbbvivő minden személyre.

Az Elnökség, melynek ülése 2015. február 16-án 17 órától lesz, dönt a díjak odaítéléséről. Kérjük, hogy a határidőig tegyék meg írásos ajánlásaikat pontos név, cím, elérhetőség megjelölésével, illetve a végzett tevékenység részletes bemutatásával.

Ajánlásaikat az elnökség bármely tagjánál leadhatják. Postacím: Zsapkáné Csasztvan Zsuzsanna elnök, 5540 Szarvas, Alkotmány u. 7/2. Telefonon tájékoztatást a 06-20-959-7466 számon kérhetnek, valamint az elnökség tagjaitól. Ajánlásaikat emailben is leadhatják: baratikor.szarvas@gmail.com címen.

Kérjük, gondolják át és jelezzék nekünk, kit tartanak érdemesnek a kitüntető cím adományozására!