Hírforgó, Képgaléria, Média

Évkezdő ülést tartott a KEF

Január 27-én Földesi Zoltán elnökletével évkezdő ülését tartotta a több mint tíz éves múlttal rendelkező Kábítószerügyi Egyeztető Fórum.


Egyebek közt itt mutatták be új titkári minőségében Boross Árpád Bence ifjúsági és sajtóreferenst, aki az ősszel Budapestre költözött Kiss Editet váltotta e poszton.

A tanácskozáson megjelentek mindazon oktatási intézmények, civil szervezetek felelős képviselői, amelyek oroszlánrészt vállalnak a drogellenes prevenciós munkálatokból.

Mint az Földesi Zoltán KEF elnök és Szabó Szilvia társelnök részéről elhangzott, a pályázati lehetőségek tekintetében az idén is gazdag programok segítik a városban, a járásban, de még a megyében folyó prevenciós munkákat. Olyannyira, hogy a Szarvasi KEF szakmai modellértékkel bír a Békés megyében jelenleg öt városban működő fórumok sorában.

A tavasz egyik fontos eseménye lesz április 21-től 22-ig Győrben a Nemzetközi Gyermek- és Tinédzseraddiktológiai Konferencia, amelyen a Szarvasi KEF is képviselteti magát.

A tanácskozás egésze hagyományosan nyílt hangvételű műhelymunkaként zajlott, különös tekintettel a mai ifjúsági korosztályok életmódjára és szórakozási-szabadidős szokásaira.