Állásajánlatok, Közlöny

Mezőtúri orvos álláspályázat

Alábbiakban olvasható a címben említett állásajánlattal kapcsolatos összes információ.


Állás megnevezése: gyermek háziorvos

Szakterület: csecsemő- és gyermekgyógyászat

Állás helyszíne: 5400 Mezőtúr, Kossuth út 7. Gyermek háziorvosi rendelő

Állás városa: Mezőtúr

Feladatkör leírása: Az önkormányzat helyi alapfokú közszolgáltatási feladatai körébe tartozóegészségügyi alapellátás biztosítása, – a többször módosított 30/2006. (XII.22.) számú önkormányzati rendelet

4. számú mellékletében előírt területi ellátási kötelezettséggel megjelölt III. alapellátási gyermek körzet gyermekkorú lakosságának orvosi ellátása.

Kiemelten: Közegészségügyi és járványügyi feladatok ellátása, (védőoltás és ezzel kapcsolatos tennivalók, fertőző betegségekkel és fertőző betegségekre gyanús személyekkel kapcsolatos tevékenység, kórokozó-hordozókkal kapcsolatos tennivalók, ételmérgezések esetén szükséges teendők), az egészségnevelésben és az egészségügyi felvilágosításban való részvétel, az életkorhoz kötött szűrővizsgálatok elvégzése, a kézi gyógyszertár kezelése külön engedély alapján, külön jogszabályban meghatározott orvosi, orvosszakértői feladatok, külön jogszabályban foglaltak szerinti halott vizsgálat ellátása.

A csecsemők és gyermekek gyógyító-megelőző alapellátása, beleértve a tanácsadást is, az újszülöttek, a veszélyeztetett csecsemők és gyermekek szükség szerinti preventív látogatása, gyermekintézményekbe történő felvétel előtti orvosi vizsgálat, gyermekápolás címén a jogosult keresőképtelen állományba vétele. A házi gyermekorvos feladatai a rendelőjében, indokolt esetben a beteg otthonában kerülnek ellátásra.

Fentiek mellett a többször módosított 30/2006. (XII.22.) számú önkormányzati rendelet 4. számú mellékletében előírt területi ellátási kötelezettséggel megjelölt iskola- és ifjúság-egészségügyi alapellátási körzetben az alap- és középfokú oktatási intézmények tanulói, valamint óvodás korú kisgyermekei részére iskola- és ifjúság egészségügyi ellátás biztosítása.

Elvárásaink: csecsemő- és gyermekgyógyász szakorvosi végzettség, erkölcsi bizonyítvány,

Előny a pozíció betöltéséhez: háziorvosi licencvizsga, B kategóriás jogosítvány. Az az orvos, aki Mezőtúr városában kíván letelepedni a pályázat elbírálása során előnyben részesül, ehhez támogatást biztosítunk (megállapodás szerint).

Amit kínálunk: A tevékenység vállalkozó háziorvosként látható el vagy határozatlan idejű közalkalmazotti jogviszonyban (megállapodás szerint).

Jelentkezés módja: Fényképpel ellátott, aláírt részletes szakmai önéletrajz, pályázat postai úton történő megküldése az önkormányzat címére.

Kapcsolattartó neve: Nagy Kálmán

Kapcsolattartó telefonszáma: 06-56/551-945

Kapcsolattartó e-mail: knagy@mezotur.hu

Postázási név és cím: Mezőtúr Város Önkormányzata, 5400 Mezőtúr Kossuth tér 1.

Herczeg Zsolt
polgármester