Hírforgó, Képgaléria, Média

Szépségparádé a hétvégi Esküvő Kiállításon

A Bobvos Nanett és Gyulai Csilla által fémjelzett Wish-You Esküvő- és Rendezvényszervezés szombaton, ezúttal a Fő téri általános iskola varázsszalonná alakult dísztermében rendezte Esküvő Kiállítását az OMBRE jegyében.


Utóbbi annyit tesz magyarul, hogy árnyalat, így itt minden a leheletfinom színek kifinomult árnyaltságú tálalásáról szólt. Olyannyira, hogy a felvonultatott esküvői ruhák, kozmetikumok, terítékek, sütemények összessége mind az idei mottót volt hivatott erősíteni.

A hallatlanul magas színvonal biztosítása csöppet sem volt egyszerű, mivel a fiatal cég tavaly átütő közönség- és szakmai sikert könyvelhetett el a Szlovák Általános Iskola aulájában rendezett szarvasi bemutatóján. Bobvos Nanett és Gyulai Csilla idén is igazolták: művészi mesterei a tervezésnek, a helyszín kiválasztásának, a pompás dekorációk világának, csakúgy, mint a szórakoztatás és egyedi szolgáltatások megszervezésének.

Így a nap egészében csupa szakmai nagyságot vonultattak fel ezen a szemet-lelket gyönyörködtető parádén. Például itt volt a mézeskalácskészítés klasszikusa, Lázár Julianna, de eljött Gyekiczkiné Markovics Mária is, aki ugyan csak két éve sajátította el a mézeskalácsvilág fortélyait, de máris csodás darabokkal kápráztatja el közönségét.

Eljött az esküvői fotózás két nagy öregje, Baksi és Rácz István, akik a legmodernebb technika felhasználásával szolgálják ki a nagyérdemű igényét.

Az ízig-vérig lakodalmi hangulatról egyebek közt Fodor Mariann ceremóniamester és Molnár Zsolt vőfély-ceremóniamester gondoskodtak. Mondandóik között Frankó Pál lakodalmi zenész tüsténkedett tüzes nótáival és Valach Klaudia énekelt.

Megjelent kínálatával az Ildikó Cukrászda, a Marilyn, a Fanni Ruhaszalon, az Elegant Ruhaüzlet, több ügyes kezű műkörmös kozmetikus, a Margaréta Virágbolt, itt pompázott az Avon és az Oriflame standja, s itt kínálta szolgáltatásait a Neckermann valamint Cserkeszőlőből az Aqua-Spa Konferencia és Wellness Hotel négycsillagos minőségben. De jöttek fodrászok és mások is, a szép számú nagyközönség örömére. Volt itt látványos és exkluzív ruha- és öltönybemutató, süti- és pogácsakiállítás, szem-szájnak ingere, minden, ami csak hozzátartozik az esküvők világához.

E mostani esküvőkiállítás világát is tökéletesen lefedte a Soripacsovnak a Wish-You által oly szívesen idézett gondolata:

“Az életet véges végig együtt kell leélni, úgy válik el, mit ér a nő és a férfi. Jót és rosszat megosztva kacagni és sírni. A szerelem dal, melyet együtt kell megírni.”

Egy szó mint száz, Bobvos Nanett, Gyulai Csilla és stábjuk az idén is a szakmai csúcson tette le névjegyét.