Hírforgó, Képgaléria, Média

Baráti bál

Február 28-án rendezte meg 33. hagyományos Farsangi Bálját Szarvas Város Barátainak Köre.


Nagy szeretettel vártuk, fogadtuk kedves vendégeinket. A Cervinus Teátrum Tánckarától nyitótáncként egy csodálatos palotást láthattunk.

Elhangzottak a rövid köszöntők, majd az est fénypontja, a “Szarvasért” emlékplakettek és oklevelek átadása következett. A jelölések és az elnökség döntése alapján kilenc személy részesült a megtisztelő cím elnyerésében.

Oklevelet Megyeri Mária és Szalbot Balázs kapott. Bronz plakettnek Rómer Ilona, Szirony Pál, Dr. Zima János és Bíró Gyula örülhetett. Ezüst plakettel jutalmaztuk Fest Attila és Fest Attiláné, valamint Dr. Dezső István Szarvasért végzett tevékenységét. Az idén arany plakett is megcsillanhatott, polgármesterünk, Babák Mihály vehette át.

A kitüntetettek őszinte köszönetüket fejezték ki. Gratulálunk mindannyiuknak, további sikereket, jó egészséget kívánunk Szarvasért, szarvasiakért, Szarvason végzett munkájukhoz!

Ezt követően a Babilon TSE Senior tánccsoportja kápráztatott el színvonalas bemutatójával. A finom ünnepi vacsora, mint a korábbi években is, svédasztalos kínálattal várta a megéhezett bálozókat. Az étkezés közben a csendes, szolid, azt követően a táncoláshoz elegendő hangerejű zenéről a Körös-Party Band gondoskodott. Tíz óra után Dósa Zsuzsa koreografálásában a Cervinus Teátrum Tánckara háttértáncával, Lapis Erika és Derzsi György gyönyörű hangjától telt be a ragyogó bálterem. Az est további részét a vidám “mulatság”, tombolasorsolás és baráti beszélgetések töltötték ki.

Köszönjük támogatóinknak, segítőinknek, szorgos kezű tagjainknak, a szolgáltatóknak és nem utolsó sorban vendégeinknek a bál sikeréhez történő hozzájárulásukat.

Találkozzunk ismét, 2016. február utolsó szombatján, a Baráti Kör 34. Bálján!

Szarvas Város Barátainak Köre képviseletében:
Zsapkáné Csasztvan Zsuzsanna elnök