Hírforgó, Képgaléria, Média

Mozi(újra)nyitó napok a Szarvasi Moziban

Az EMMI art mozi digitalizációs pályázati lehetőségének köszönhetően a szarvasi moziban digitális technikai fejlesztés valósult meg 2014-ben, az elmúlt egy esztendő tapasztalatai alapján elmondhatjuk, hogy beváltotta a hozzá fűzött reményeket.


A mozi látogatottsága a tízszeresére nőtt. Ismét kedveltté vált a mozizás Szarvason az új technikai feltételek (Dolby Digital 3D technológia ) és a premier vetítési idők bevezetése miatt.

A sikerhez hozzájárult a kedvező és több típusú jegyár megválasztása, az akciók, kampányok, filmnapok lebonyolítása, a szolgáltató tér arculatának változása, valamint a marketing sokoldalú használata.

A látogatottság elsősorban film-függő, ill. összefüggésben áll a szabadidőre fordított idő arányával is. Természetesen a hétvégi vetítések hangsúlyosabbak.

A számok beszédesek, a statisztika szerint a 2014.03.07 – 2015.02.28 időszakban a következő adatokkal szolgálnak:

  • Vetítések száma: az év minden napján, kb. napi 3-4 vetítés
  • Összes előadásszám: 1393 db
  • Bemutatott filmek száma: 562 db
  • Összes látogatószám: 19065 fő
  • ART filmek aránya a teljes műsor arányában: 50%
  • Gyermek és családi matinék száma: 20 db
  • Ifjúsági filmek, csoportos vetítése: 13 db
  • Gyermek és ifjúsági filmek aránya az összes műsor arányában: kb. 50%
  • Médiaismeret órák száma: 6 db
  • Filmnapok, tematikus vetítések száma: 17 db

Igen kedveltek a nézők körében a romantikus drámák, a krimik, az animációs filmek, a sci-fi, emellett a tematikus napok is igen sok látogatót vonzottak (Halloween Night, Sci-fi Napok, Valentin day, Szerelmes filmek hétvégéje)

A közeljövőben szükségesnek érezzük a vetítővászon cseréjét, ehhez a megfelelő forrás előteremtése és a lehetséges típusok felmérése, az árajánlatok bekérése történik.

Változatos akciókkal, játékokkal, friss és egyszerű online marketinggel, több tematikus nap lebonyolításával szeretnénk minél több látogatót vonzani a Szarvasi Moziba.

Célunk, hogy a mozizás és a 3D élmény elérhető legyen minden korosztály számára. Minél több család és baráti társaság keresse műsorainkat helyben, és a városunkba látogató turisták igényeinek is meg tudjunk felelni hosszú távon is.

A hétvégi 1 éves évforduló kapcsán Mozi Újra-nyitó Napokat hirdettünk, mely során minden filmvetítésre kedvezményes 500,-Ft-os jegyeket kínálunk egységesen. Célunk minél több ember elérése a mozizás élményének megtapasztalásával, elérhető áron! A hétvégi kampány műsora a www.szarvasimozi.hu website-on és a Facebookon érhető el.