Hírforgó, Képgaléria, Média

A szépség igézete, ízek varázsa a IV. Rendezvény és Esküvő Kiállításon

Két napos – szem-szájnak és fülnek ingere – esküvői kavalkád várta/várja az érdeklődőket szombat-vasárnap a negyedik alkalommal megrendezett Rendezvény és Esküvő Kiállításon az Árpád Szálló dísztermében.


A több oldalról felhalmozott szépséget háziasszonyként Weisz Fanni modell és műsorvezető koszorúzta meg királynői szépségével és kedvességével. A megnyitót köszöntésével megtisztelte dr. Lukácsi Krisztina, a Békés Megyei Kormányhivatal igazgatója, Gaál Roland járási hivatalvezető és Babák Mihály polgármester. Szarvas első embere köszöntőjében egyebek közt utalt a város évszázados polgári értékeire, valamint arra is, hogy személyesen mekkora öröm számára részt venni a szarvasi ifjak esküvőin.

A jó hangulatról egyebek közt a Körös Party Band zenészei gondoskodtak, valamint Dósa Zsuzsa színművész, aki magára vállalta a két nap teljes műsorvezetését.

A szombati programkínálatban szerepelt a Cervinus Teátrum művészeinek történelmi és hagyományos esküvői imitációja, Weisz Fanni közreműködésével vőfély-, smink- és hajbemutató, menyasszonyi ruha bemutató. S a Nőnap alkalmából a hölgyek egy pohár pezsgőt kaptak ajándékba.

Szombat délutánra hívták a Bácskai Szent György Borrendet. Már a délelőtt folyamán Gaál Roland, mint a borrend tagja bórkóstolásra invitálta a nagyérdeműt. Minden jel szerint a vendéglátósok – Turul Gasztro, a cukrászatok és mások is – bőséges vendégkínálásra készültek, az érdeklődő közönség pedig egyre sűrűsödött. Volt is miért sűrűsödnie, hiszen páratlan szépségű terítékkompozíciók, női és férfi ruhavarázslatok és torták kápráztatták el a látogatókat, a márkás italok mellett.

A rendkívül látványos programsor vasárnap is folytatódik, Csatai Gergő lufizsonglőr, a Mesi vezette gyerekzsúr formájában.

A lenyűgöző szép- és ízkavalkád övezte látványos kiállítás súlyát jellemzi a támogatók hosszú sora: B Fashion, Turul Gasztro, Penta Drink Minipol Kft., Fuji Labor, Körös-Menti Turisztikai Egyesület, Cervinus Teátrum, Katalin II. Sétahajó, Aqua-Spa*** Konferencia és Wellness Hotel, Bácska Szent György Borrend, Békési Pálinkafőzde, Bellahair, Borsodi Sörgyár, Csatai Gergő lufizsonglőr, Dreher Sörgyárak, Frigy Tervező, Heineken Sörgyár, Ildikó Cukrászda, Koktél Service, Körös Televízió, Körös-Maros Nemzeti Park, Körösvölgyi Állatpark, Liget Wellness és Konferencia Hotel ****, Marilyn Esküvői Ruhaszalon, Mini Magyarország, Newjság, Ostoros Bor, Szarvasi Arborétum, Szentandrási Prémium Kézműves Sör, Törley, Vangaal, V-Art Rendezvényszervezés, Zwack Unicum Nyrt., Zsindelyes.

Így a kiállítás minden részében mind az esetleg esküvőre készülő fiatal párok, az érdeklődők és a családok egésze jól érezhette magát. A rendezők kitűnőre vizsgáztak rendezvényszervezésből.