Felhívások, Közlöny, Sziréna

Békés megyei forgalomkorlátozások március 15-én

Ünnepségek, megemlékezések miatt 2015. március 15-én Békés megyében az alábbi helyszíneken és időszakokban kell ideiglenes forgalomkorlátozásra számítani.


Füzesgyarmaton 10 óra 35 perctől 12 óráig a Szabadság tér környékén kell forgalomkorlátozásra számítani. A teret a Rákóczi utca – Rajk László utca – Jókai utca, illetve az Erdős utca – Ady Endre utca – Petőfi utca útvonalon lehet elkerülni.

Békéscsabán 7 órától 11 óráig lezárják a Luther utca és a Széchenyi utca kereszteződésétől a Kossuth tér melletti útszakaszt, valamint a Széchenyi utcát a Derkovits sori kereszteződésig.

Gyulán, a Petőfi tér környékén 11 óra és 11 óra 30 perc között kell forgalomkorlátozásra számítani.

Orosházán 10 óra 30 perctől 12 óra 30 percig a Rákóczi út Deák Ferenc utca és a Thék Endre utca közé eső szakaszát zárják le. Az érintett útszakaszt a Deák Ferenc utca – Vörösmarty utca – Bajcsy utca útvonalon, valamint a Thék Endre utca – Könd utca útvonalon lehet elkerülni.

Békésszentandráson, a Kossuth tér környékén kell forgalomkorlátozásra számítani 10 óra 55 perctől 12 óráig. A teret a Prohászka utca – Szent László utca – Kálvin utca útvonalon lehet majd elkerülni.

Békésen 9 óra 45 perc és 11 óra 30 perc között a Petőfi Sándor utca a Malom utcától a Széchenyi térig, valamint a Széchenyi tér a Rákóczi utca torkolatáig lezárásra kerül. A Mezőberény irányából érkezők a Csabai utca, illetőleg a Piac tér felé tudják elkerülni az érintett útszakaszt. A Békéscsaba felől érkezők pedig a Malom utca – Teleky utca – Vashalom utca – Szabó Dezső utca felé tudnak kerülni. Vésztő felől a Szarvasi utcán, vagy a Csabai utcán tudják a lezárt területet elkerülni.

Mezőberényben 10 óra 15 perctől 11 óráig a 47-es számú főút településen átvezető szakasza a Fő út – Gyomai úti kereszteződésétől a körforgalomig lesz lezárva. Az érintett útszakaszt a Békés felől érkezők a Hajnal utcán, a Liget utcán, a Szent István utcán tudják elkerülni. A Békéscsaba felől közlekedők a Vasút utca – Rákóczi sugárút – Zrínyi sugárút – Kinizsi Pál utca – Köröstarcsai út felé tudják elkerülni a lezárt útszakaszt. A Gyomaendrőd irányából érkezők a Rákóczi sugárút – Vasút utca – Csabai út felé tudnak kerülni. A Köröstarcsa felől közlekedők a Kinizsi Pál utca – Zrínyi sugárút – Rákóczi sugárút – Vasút utca – Kálvin tér felé tudnak kerülni.

Sarkadon a Veress Sándor utca Piac tér és a Kossuth átjáró közé eső szakasza lesz lezárva 10 óra 45 perctől 12 óráig.

Biharugrán 10 óra 45 perctől 11 óra 45 percig az Erzsébet utca Kossuth utca és Damjanich tér közötti szakasza kerül lezárásra.

Gyomaendrődön a Szabadság tér környékén kell forgalomkorlátozásra számítani 11 óra 15 perctől 12 óra 30 percig. A teret a Hősök útja – Esze Tamás utca – Jókai utca, illetve a Hősök útja – Rákóczi út útvonalon lehet elkerülni.

A Békés Megyei Rendőr-főkapitányság kéri a járművezetőket, hogy az alábbi térképszelvényen megjelölt településeken a megváltozott forgalmi rendre figyelemmel, fokozott óvatossággal közlekedjenek.