Hírforgó, Sziréna

Ajándékozás Szentandráson – elismerték az ifjúsági verseny döntőseinek teljesítményét

A település polgármestere és a Békés Megyei Önkormányzat Közgyűlésének alelnöke is köszöntötte a katasztrófavédelmi ifjúsági versenyen eredményesen szereplő diákokat Békésszentandráson.


Sinka Imre és Tolnai Péter a községháza nagytermében fogadta a fiatalokat, ünnepi beszédükben méltatták a kiemelkedő teljesítményt, a példaértékű hozzáállást és a töretlen csapatszellemet. Elhangzott, a Hunyadi János Katolikus Általános Iskola és Óvoda csapatai évről évre szép szerepléssel öregbítik iskolájuk hírnevét és szereznek örömet a megyei igazgatóság munkatársainak, felkészítőiknek, szüleiknek.

bszta_katved_siker

Az országos döntőn az előkelő negyedik helyen végzett csapat, valamint Gere Éva felkészítő tanár és Bohák János tűzoltó alezredes, szarvasi parancsnokhelyettes oklevelet és ajándéktárgyat vett át.

Bíró Zoltán a Körös Televíziónak adott interjújában elmondta, a gyerekek lelkes, kitartó munkája évről évre meghozza gyümölcsét. A tűzoltóparancsnok hozzátette, kiemelkedő eredményeiket elsősorban saját szorgalmuknak köszönhetik, de példaértékű a szarvasi laktanya szolgálati csoportjainak, valamint kollégáinak, Bohák János és Kondacs Zsolt tűzoltó alezredeseknek a felkészítő munkája, hozzáállása is.