Hírforgó

Megjelent a Körös-szög 2015-ös turistacsalogatója

A napokban került ki a nyomdából – nem tudjuk, kit kell dicsérni, szemérmesen balladai homályban maradt a gyártó cég neve – a Vendégváró nyár Körös-szög 2015 című színes turistacsalogató.


vendegvaro_nyar_2015_boritoA Rózsavölgyi Mihályné által évek óta szervezett-szerkesztett A/4-es formátumú magazin gazdag tartalommal jelentkezik. Szerencsés módon már a címoldalon feltűnik a napokban megnyílt Varázslatos Csemegék Cukrászda és Pékség főbejárati fotója Szarvasról. A kellemes kivitelezésű új cukrászda a legforróbb napokon is hűsítő jeges kávéspecialitásokkal várja vendégeit. Maradva Szarvason: besorol a kiadványba a Timi Vendégház, a Nagyrét Farm, a Gallicoop, Szarvas Város Önkormányzata, Turcsányi Katalin bőrműves, Urbancsok Róbert alkotó, Bontovics Gábor síremlék- és műkőkészítő, a Goldfood Szarvas, a Szarvasi Szakorvosi Kft., a Wish-you Esküvő- és Rendezvényszervezés, a Körös Televízió és a Rádió Szarvas.

Kondoros várost a Sárkány Vendégház, a Kondorosi Takarékszövetkezet, a Sonkolybusz Kft. és a XV. Betyár Napok reprezentálják.

Békésszentandrás képviseletében az Argomex van jelen. Kardost polgármestere, Brlás János – úgy, mint a Körös-szögi Kistérség Többcélú Társulás elnöke – köszöntője és egy meghatározó falukép jelzi a kiadványban. Hagyományosan itt van a magazinban az Adamik János-Papp Edit nevével fémjelzett szárazkolbász műhely Mezőberényből, az Ízisz Menyasszonyi Ruhaszalon Békéscsabáról, valamint Szikora Tiborné virágkötészete.

Minden hirdető partner egyéni ízlése és belátása szerint igyekezett informálni a kiadványt olvasó turistákat. Ki-ki rövidebb-hosszabb ajánlattal. A tartalmas füzetet az itt nyaraló vendégek mellett az itt lakók is haszonnal forgathatják.