Hírforgó, Jegyzet, Magazin

Elment biztonságunk őre

Garai-Szabó Tibor tragédiájának híre futótűzként járta be a várost. Mélyen megrendítette a köztiszteletben álló kiváló vagyonvédelmi, biztonságtechnikai szakember váratlan elhunyta.


garai_szabo_tiborGarai-Szabó Tibor legszentebb nemzeti ünnepünkön született, 1957. március 15-én Kiskunfélegyházán. Komoly szakmai tapasztalatokkal tarsolyában, 1988-ban érkezett a HAKI-ba, ahol két évet töltött villamos tervezőként. 1990-91-ben a komáromi illetőségű Hungaromix Agrárbefektető Kft. műszaki osztályvezetőjeként ténykedett. Majd 1992-ben új üzenfenntartási vezetője lett a Szarvasi Bútoripari Rt.-nek. Két évig Gyulán dolgozott a Vagyonvill Kft. vagyonvédelmi rendszerezőjeként. 1993-tól vagyonvédelmi munkája már folyamatosan hozzátartozott Szarvas életéhez. 1997-től lett a szarvasi Garai Kft. ügyvezetője. Megbízható és pontos munkája szinte fogalommá tette cége nevét. Lakások, intézmények bekötése, a riasztórendszerek tökéletes kiépítése elképzelhetetlen volt nélküle. Mindvégig egyik legkorrektebb üzleti partnere volt a helyi cégeknek, beruházóknak csakúgy, mint a hozzá forduló családoknak.

Családja gyászában és fájdalmában osztozva munkássága emlékét, tiszteletreméltó egyéniségét megtartjuk és megőrizzük. Kérünk számára az égiektől feloldozó kegyelmet és örök nyugalmat.