Sziréna

Két férfit zárt be a lakásba

Személyi szabadság megsértése bűntettének megalapozott gyanúja miatt javasol vádemelést a Szentesi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya. Párját és annak barátját zárta be Á. Anita egy harmadik emeleti lakásba.


A rendelkezésre álló adatok szerint a 30 éves nő, párjával és annak barátjával egy szentesi, harmadik emeleti lakásban tartózkodott 2015. december 5-én az esti órákban. A nő 22 óra körüli időben – előzetes szóváltást követően – elhagyta az ingatlant és kívülről bezárta a bejárati ajtót, ezért a két férfi közel négy órán át nem tudta elhagyni a lakást. A sértettek telefonon értesítették a rendőröket, akik intézkedtek a két férfi kiszabadítására.

A rendőrök Á. Anitát előállították a Szentesi Rendőrkapitányságra, ahol személyi szabadság megsértése bűntettének megalapozott gyanúja miatt indult ellene büntetőeljárás. Vallomásában elismerte a terhére rótt bűncselekmény elkövetését.

A Szentesi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya a nyomozást a napokban befejezte és az iratokat vádemelési javaslattal a Szentesi Járási Ügyészségre továbbította.