Kézilabda, Sportsarok

Győzelem a Csaba II ellen

Győzelmi reményekkel utaztak Csabára a Szarvasiak, bár Száva edző három sérült játékosára nem számíthatott.


Békéscsaba ENKSE II. – Szarvasi NKK 29-32 (16-16), NB II-es női kézilabda mérkőzés. Békéscsaba, 70 néző. Vezette: Bujdosó-Horváth.

Szarvasi NKK: Kasik-Buzási 4, Velky 1, Zelei 1, Szabó 5, Kondacs 1, Szücs 9/1. Csere: Juhos, Labát (kapusok), Ábrahám, Elhardt 7/5, Balogh 4, Mester, Hajdú. Edző: Száva Flórián.

Hétméteres: 3/3 ill. 6/6. Kiállitás: 12 perc ill. 6 perc.

Nem tudott pályára lépni Molnár, Hajdú és a Túrkeve ellen megsérült Kovács sem. A vártnak megfelelően indult a találkozó. Félideig egyik csapat sem tudott előnyt szerezni. Végig fej-fej mellett haladt a küzdelem, mint a 16-16-os eredmény is mutatja.

A küzdelem szünet után is hasonlóan indult. A második játékrészben a vendégek hullámvölgye miatt a 48. percre elhúztak 3 góllal a csabaiak. Gyorsan rendezték soraikat az NKK-sok és hét perc leforgása alatt fordítottak Zelei 27. percben dobott góljával 27-28-ra. A hajrában már esélyük sem volt a vendéglátóknak a győzelemre.

A jó iramú mérkőzésen megérdemelten nyert a Szarvas. Az egész mérkőzésen fegyelmezetten  játszotta CSAPAT. Vasárnap, március 6-án 18 órai kezdettel a Szarvasi NKK-Csorvás SK találkozóra kerül sor.