Labdarúgás, Sportsarok

Az első félidőben eldőlt a meccs

A tabella közepén elhelyezkedő csabaiak vendégeskedtek az elmúlt hétvén a Szarvasi FC-nél.


 

Szarvasi FC – Jamina SE 3-1 (3-1), Békés megyei labdarúgó bajnokság I. osztály, 2016. május 14., szombat 17.00, Szarvas,150 néző. Vezette: Borbás.

Szarvasi FC: Kiri M., Rafaj, Benczúr, Kiri B., Szikora, Zima, Nagy, Körösfalvi, Bakró, Kiszel, Furár. Csere: Klimaj, Kovács, András, Magyar, Petrovics, Kukovecz, Gulyás.

A 21. percben sikerült előnyre szert tenni a hazaiaknak, Nagy góljával. Megduplázhatták volna rá két percre, ám Furár fejesét Pribelszki védte. Ami késik, nem múlik: a 27. percben Körösfalvi lőtte a szarvasiak második gólját. A 40. percben csökkentették a csabaiak az előnyt Hidvégi góljával, 2-1. A félidő előtt egy perccel Szikora visszaállította a kettőt közé.

A második játékrészben, az 51. percben Furár szabadrúgása célt tévesztett. Az 57.-ben ugyancsak szabadrúgás, ezúttal Kiri Bencéé ment csak kicsivel mellé. A 65. percben Bakró próbálkozott, szintén sikertelenül. A 69. percben Bakró passzából Furár lövése a kapust találta el, ez volt a hazaiak utolsó nagy kísérlete a végeredmény változtatására, azonban az már nem változott a mérkőzés végéig, maradt a 3-1.

Szarvasról jól játszott ezúttal Körösfalvi, Bakró és Szikora.

Edzői nyilatkozatok:

Rétes Pál, Szarvasi FC:

– Elfogadható első félidő után kényelmes tempóra váltottunk, sajnos így a színvonal lényegesen az osztály alatti csökkent.

Királyvári Károly, Jamina SE:

– Az első félidőben, gyors, pontos hazai támadásokkal szemben nem volt ellenszerünk. Az értelmetlen kiállítás lehetetlen helyzetbe hozta a csapatot, de végül is sportszerűen játszottuk végig a mérkőzést.

Következő mérkőzésén, május 21-én délután 5-től Szabadkígyóson játszik a Szarvasi FC.