Hírforgó

Aljegyzőnk az Év Embere jelöltjei között!

2017. január 20-ig tart a Békés Megyei Hírlap hagyományos Év Embere közönségszavazása.


A szavazatokat a beol.hu hírportál facebook oldalán, illetve a Hírlapból kivágott jelölt-két beküldésével lehet leadni (5600 Békéscsaba, Kiss Ernő u. 3. címre). Erősítsük tovább a győztesek sorát!

Szarvas esélyeit ezúttal jelentősen növeli a tény, hogy városunkból Paluskáné Udvarhelyi Judit aljegyző az egyedüli jelölt. Továbbá bízunk abban, hogy lakóhelye, Csabacsűd lakossága is egy emberként voksol a Köz Szolgálatáért Érdemjel arany fokozatával kitüntetett kiváló közigazgatási szakember személyére.

paluskane_udvarhelyi_judit

Okulva a korábbi évek szavazási technikáiból, ezúttal is azt tanácsoljuk Olvasóinknak, hogy a már december 30-án megjelent – majd további két alkalommal megjelentetett – képes tabló adta lehetőségeit használják ki. Vagyis az általuk fellelhető valamennyi Hírlapból vágják ki Paluskáné Udvarhelyi Judit képét és azt csokrosítva-begyűjtve vigyék be a Körös TV-be Szenes János nevére, vagy vigyék be a Polgármesteri Hivatal titkárságára, s adják át Krivik Viktornak vagy Petneházi Andreának.

Továbbá felkérjük Szarvas valamennyi családját, egyesületét, itnézményét, iskoláját, magánszemélyét, hogy a 2017. január 20-ig tartó szavazási időszakban nonstop jelleggel minden nap reggeltől estig szavazzanak egyfolytában. Az előző évek sikereihez méltón vigyük együtt diadalra Paluskáné Udvarhelyi Judit aljegyzőt a mostani Év Embere szavazáson. A siker lehetősége az Önök ollójában és számítógépében rejlik. Hajrá Szarvas!

Szenes János
a 2013-as abszolút győztes szarvasi trió díjazottja