Felhívások, Közlöny

Felhívás

Házi komposztáló edény vagy biohulladék-gyűjtőedény igénylésére.


Tisztelt Lakosság!

Ezúton tájékoztatjuk Önöket, hogy 240 l-es biohulladék — gyűjtőedényre, illetve 600 l-es házi komposztáló edényre 2017. szeptember 15. napjáig igénylést nyújthatnak be azok a személyek, akik korábban nem éltek ezzel a lehetőséggel. Az edények térítésmentesen kerülnek kiosztásra a település lakosai részére.

A kiosztás feltételei: 

Az igénylő

  1. érvényes hulladékgazdálkodási közszolgáltatási szerződéssel rendelkezik,
  2. közszolgáltatási díjhátralékkal nem rendelkezik,
  3. kertes lakóingatlannal rendelkezik,
  4. vállalja a komposztálási feladatokat, továbbá biztosítja a biohulladék – gyűjtőedény rendeltetésszerű és sérülésmentes használatát

Egy háztartás csak egyféle gyűjtőedényre nyújthat be igényt, melyet írásban tehet meg a www.szarvas.hu honlapról letölthető nyomtatvány vagy a Szarvasi Polgármesteri Hivatal (5540 Szarvas, Béke u. 1.) portáján található igénybejelentő nyomtatvány kitöltésével.

A kitöltött igénybejelentő lap a Szarvasi KOMÉP Városgazdálkodási Nonprofit Kft. telephelyén (5540 Szarvas, Ipartelep u. 2.) és Szolgáltató Irodájában (5540 Szarvas, Szabadság út 36.) is leadható.

Kapcsolat: Szarvasi KOMÉP Városgazdálkodási Nonprofit Kft. 5540 Szarvas, Ipartelep u. 2. sz., tel.: 66/312-933, központi e-mail cím: komep@szarvas.hu