Kézilabda, Sportsarok

Az esélyes csapat nyert

Hazai találattal indult a mérkőzés, de azonnal jött a vendég válasz. Felváltva estek a gólok. Jó iramban játszottak a csapatok.


A 10. perctől a hazaiak technikai hibái miatt a vendégek két góllal elhúztak. Időt is kért rögtön Száva edző és kapust is cserélt. A vendégek a továbbiakban is jobban értékesítették helyzeteiket és a szünetre ötgólos lett az előnyük.

A pihenőt követően mindkét együttes a támadásra koncentrált. A védekezésre nem fordítottak gondot. Az öt gól különbség maradt szinte a záró sípszóig. A hajrában a szarvasiak ugyan dobtak zsinórba 3 gólt, de ez csak szépség tapasz volt. Az első félidőben szerzett előnyt a rutinos vendégek megtartották és elvitték a két bajnoki pontot.

Szarvasi NKK-Corner-Gyulasport NKFT 32-35 (13-18), NB II-es női kézilabda-mérkőzés, Szarvas, 90 néző. Vezette: Fehér V., Kékesi K.

Szarvasi NKK: Juhos-Kovács 2/1, Laurinyecz 8/2, Raffai-Such Tamara 4, Hajdu 4, Óvári 6, Milyó 4. Csere: Kasik, Domokos (kapusok), Nyerges, Brachna, Molnár 1, Tasgyik, Majoros 2, Trnyik 1. Edző: Száva Flórián.

Gyulasport: Aradi-Búzás 8, Csapó 3, Zöldi-Tóth 7, Lujoviczki 8/3. Kiállitás: Dr. Bányainé 7, Balogh 2. Csere: Antal (kapus), Nagy, Rácz, Medve, Juhász. Edző: Barna Károly.

Kiállítások: 12 perc ill. 6 perc. Hétméteresek: 3/3 ill. 3/3.

Száva Flórián:

– Gyula jobb csapat annál, nem szorul egyéb “segítségre”.

Barna Károly:

– Jó csapat ellen szereztünk két pontot.