Kézilabda, Sportsarok

Második félidőben 20 percig robogott az Algyő

3-0-ás hazai indítással kezdődött a találkozó. Néhány perc után rendeződtek a sorok az NKK-nál,  és a 11. percben 5-5 volt az állás.


A szünetig felváltva estek a gólok, de a pályaválasztók kezdtek elhúzni. Ebbe közrejátszott a megítélt négy hétméteres, aminek a vége a 16-11-es eredmény lett.

A második játékrész elején a vendégek szinte állva maradtak, mert 20 percig NB I/B-s tempót diktáltak a levendulások és nagyon elhúztak. Az 50. perctől feljöttek a körös-partiak, és némileg sikerült a gólkülönbséget csökkenteni. A szünet után az algyőiek szinte átrobogtak a vendég védelmen Szepesi Ivett vezérletével.

Levendula H.FKSE-Algyő – Szarvasi NKK 35-19 (16-11), NB II-es női kézilabda-mérkőzés, Algyő, 100 néző. Vezette: Kiss B., Kiss J.     

Szarvasi NKK: Juhos-Kovács 6/3, Milyó 4, Laurinyecz 1, Óvári 4, Hajdu, Trnyik 1. Csere: Kasik, Domokos (kapusok). Molnár 2, Tasgyik 1, Ábrahám, Nyerges, Brachna, Jani K. Edző: Száva Flórián.

Algyő legjobb dobója: Szepesi 14/4.  Kiállítások: 4 perc  ill. 2 perc. Hétméteresek: 6/6 ill. 4/3.

Száva Flórián:

– Sérüléseinkkel tizedelt csapatunk nem bírt a hazaiak által diktált tempóval.

Az ifjúsági csapat eredménye: Algyő-Szarvasi NKK 25-32.

November 16-án 18 órától Szarvasi NKK-Békéscsabai Előre II összecsapásra kerül sor. Szükség lesz a szurkolók biztatására.