Felhívások, Koronavírus, Közlöny

A Barátság nyugdíjas szervezet felhívása

Az alábbi levelet intézte az elnökség a Szarvasi Barátság Nyugdíjas Szervezet tagjaihoz.


Szarvasi Barátság Nyugdíjas Szervezet Elnöke

Kedves Tagtársak!

A kialakult koronavírus által okozott járványos megbetegedésre tekintettel nincs lehetőségünk személyes találkozásra a civil közösségi házban, bizonytalan ideig nem tudjuk megtartani a tervezett közgyűlést és a rendezvényeinket ezért a Kábeltelevízión keresztül üzenem minden Tagtársnak, hogy kövessétek folyamatosan és figyelemmel a rádióban, televízióban és interneten a napi eseményeket és tartsátok be a hatóságok utasításait és javaslatait. Ne hagyjátok el otthonaitokat, a 70. életévüket betöltöttek egyáltalán ne. Használjátok a védőfelszereléseket: szájmaszk, gumikesztyű. Fontos a gyakori alapos kézmosás és a higiénés körülmények betartása.

Amennyiben a létfenntartáshoz szükséges (bevásárlás, gyógyszerkiváltás, csekkek befizetése, stb.) segítségre szorultok és ezt a családtagjaitok, fiatalabb rokonok, ismerősök nem képesek megtenni, hívjátok a Polgármesteri Hivatalt 06-66-311-122 telefonszámon és kérjetek tőlük segítséget.

Kedves Tagtársak! A koronavírus által okozott súlyos járványos megbetegedés elkerülése céljából kérem, hogy a fentieket maradéktalanul tartsátok be.

Szarvas, 2020.03.24.

Köszönettel:
Raj Pálné
elnök