Felhívások, Koronavírus, Közlöny

A Szarvasi Nyugdíjas Érdekvédelmi Egyesület felhívása

Az alábbiakban a fent jelzett szervezet intézett felhívást tagságához.


Szarvasi Nyugdíjas Érdekvédelmi Egyesület

Kedves Tagtársak!

A kialakult koronavírus által, a járványos megbetegedésre való tekintettel nincs lehetőségünk a személyes találkozásokra. A Damjanich úti civil közösségi házban az ügyelet meghatározatlan ideig szünetel. Előre láthatólag az április 22. napjára tervezett pécsi kirándulás elmarad. Kérlek benneteket kövessétek folyamatosan a televízióban, rádióban, interneten a napi eseményeket. Tartsátok be a hatósági utasításokat és javaslatokat! Fontos, hogy EGYÁLTALÁN NE HAGYJÁTOK EL OTTHONAITOKAT!

70. életévüket betöltöttek!

Amennyiben a létfenntartáshoz szükséges gyógyszereket kiváltása, csekkek befizetése, bevásárlás stb. családtagjaitok, rokonaitok nem tudják megtenni, illetve egyedül élők esetében, kérjetek segítséget a Polgármesteri Hivatal 06/66-311-122-es telefonszámon, vagy a jegyzo@szarvas.eu e-mail címen. Nagyon fontos a higiénia betartása, védőkesztyű, szájmaszk használata, kézfertőtlenítés illetve alapos, gyakori kézmosás.

Kedves Tagtársak!

A koronavírus által okozott járványos megbetegedés elkerülése érdekében kérem, hogy a fentieket maradéktalanul tartsátok be, hogy a veszélyhelyzet megszűnése után ismét együtt lehessünk. Kitartást, és jó egészséget mindenkinek! Vigyázzunk magunkra, vigyázzunk egymásra!

Szarvas, 2020. március 25.

Köszönettel,
Kriska Pálné
Elnök